Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Σε ενοχλεί κάποια αντίπαλη χώρα; Σου αμφισβητούν την εδαφική σου ακεραιότητα και δεν ξέρεις τι να κάνεις; Θέλεις να καταστρέψεις τους αντιπάλους σου; Έχουμε τη λύση!


Ομάδα επαγγελματιών πολιτικών με μεγάλη κυβερνητική εμπειρία και αυξημένη ικανότητα στην χάραξη καταστροφικής οικονομικής πολιτικής με ειδίκευση στην έκτακτη φορολόγηση, στην επιβολή "σοβιετικού τύπου οικονομίας", στην παραπλάνηση εκλογέων και στη διατήρηση προνομίων συνδικαλιστών, υπαλλήλων και κλειστών επαγγελμάτων ζητεί πρόσληψη από άλλες κυβερνήσεις ώστε να καταστρέψει αντίπαλες χώρες. 


Σε ελάχιστο χρονικό διάστημα θα αναλάβουμε την διακυβέρνηση της χώρας που σε ενοχλεί και με εγγυημένο το αποτέλεσμα οδηγούμε την χώρα που θέλεις στη φτώχεια, στην ανεργία και στην εξαθλίωση. 


Η πλούσια εμπειρία μας από επαναλαμβανόμενες κυβερνητικές θητείες και χιλιάδες ψηφοφόρων μας που επιμένουν να μας επιλέγουν είναι η καλύτερη σύστασή μας και η αδιαμφισβήτητη εγγύηση της επιτυχίας μας!


Με απόλυτο επαγγελματισμό αναλαμβάνουμε πλήρη προεκλογική εκστρατεία που θα εξασφαλίσει την ανάδειξή μας σε Κυβέρνηση, στη χώρα που θέλετε να καταστρέψετε. Ζητήστε μας μια δωρεάν επίδειξη στο χώρο σας και θα εκπλαγείτε! Ομάδα ειδικών μας θα σας δείξει προεκλογικά φυλλάδια, προγράμματα, σλόγκαν ("Λεφτά υπάρχουν!"), ομιλίες και έναν ολόκληρο κόσμο χειροκροτητών, που θα σας εντυπωσιάσει! 


Τίποτα από όσα θα δείτε δεν πρόκειται να υλοποιηθεί, αλλιώς την επομένη των εκλογών σας επιστρέφουμε τα χρήματά σας πίσω χωρίς καμιά δική σας υποχρέωση. 
Και δεν είναι μόνο αυτά!


Αναλαμβάνουμε:


Πλήρως καταστροφικές διαπραγματεύσεις σε εσωτερικό και εξωτερικό, για όλα τα θέματα:οικονομικά, εθνικά, πολιτικά.


Καταστροφή χρηματοπιστωτικών συστημάτων και εκρηκτική διόγκωση του χρέους, εγγυημένα εκτός ελέγχου. Ζητείστε μας τα ειδικά προγράμματα σχεδιασμένα από δικό μας εξειδικευμένο προσωπικό. 


Διαχείριση κοινωνικών αναταραχών
Διαιώνιση απεργιών σε νευραλγικούς τομείς:τελωνεία, συλλογή απορριμμάτων, μέσα μεταφοράς


Προστασία από τη γενική καταστροφή των ομάδων προνομιούχων που θα μας υποδείξετε, με παροχή 16 ή και παραπάνω μισθών, διπλών εφάπαξ και επιδομάτων. Διαθέτουμε αποκλειστικά δική μας γκάμα προϊόντων προστασίας όπως κρατικές άδειες για ταξί και φορτηγά, πρακτορεία τυχερών παιχνιδιών, ειδικές φοροαπαλλαγές. Ζητείστε μας τον νέο κατάλογο "Φθινόπωρο-Χειμώνας 2011".


Πλήρη και ολοκληρωμένη πολυετή παράδοση της χώρας που θα μας υποδείξετε στα χέρια ΔΝΤ, Τρόικας ή άλλων οργανισμών διεθνούς κύρους.


Στο πλήρες πακέτο περιλαμβάνεται:
Μια εντελώς ανίκανη Κυβέρνηση (με την επιλογή unlimited ανασχηματισμών σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας) και εντελώς ανεύθυνη Αντιπολίτευση σε όλες τις αποχρώσεις!
Νομοθεσία κομπλέ που εξασφαλίζει: απόλυτο έλεγχο του κράτους στην οικονομία, εξάλειψη κάθε ελπίδας ανάκαμψης, πλήρη ακινησία του δικαστικού συστήματος, πολύπλοκες διαδικασίες και ατέλειωτες ώρες ταλαιπωρίας και γραφειοκρατίας για όλους!
Δώρο έκπληξη: Όχι ένας αλλά δύο Αντιπρόεδροι!
Προσοχή: θα εξεταστούν μόνο σοβαρές προτάσεις στις οποίες να συμπεριλαμβάνονται απαραιτήτως: 


πακέτο αποδοχών με εξασφαλισμένη ισόβια σύνταξη μετά από τέσσερα χρόνια συνεργασίας, ασυλία, πακέτο υποστήριξης με γραμματείς, οδηγούς, ασφάλεια, δωρεάν μετακινήσεις σε λουξ θέσεις, κρατικά αεροσκάφη, δυνατότητα χρηματοδότησης πολλαπλών γραφείων, διορισμού απεριόριστου αριθμού συγγενών ανεξαρτήτως βαθμού σε περισσότερες από μια μόνιμες θέσεις, επιπλέον αποζημίωση για συνεδριάσεις και επιτροπές.
Εχεμύθεια εξασφαλισμένη από δικό μας δίκτυο Μέσων Ενημέρωσης!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου