Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2010

Συνδεσμος Ειλικρινών ΒιομηχάνωνΠορεία του Συνδέσμου Ειλικρινών Βιομηχάνων στο κέντρο της Αθήνας
Με συνθήματα υπέρ της κατάργησης των μισθών για την αποφυγή της πτώχευσης και κατά των συλλογικών συμβάσεων που καταστρατηγούν τη διαφορετικότητα των ανθρώπων, δεκάδες Ειλικρινείς Βιομήχανοι διαδήλωσαν σήμερα το πρωί στο κέντρο της Αθήνας«Αν δεν πληρώσουν οι φτωχοί, πώς θα ζήσουν οι πλούσιοι;», «Ατομικές συμβάσεις για όλους: όλοι οι άνθρωποι είμαστε διαφορετικοί», «Για να μην πτωχεύσει η χώρα και πεινάσουμε, κατάργηση των μισθών τώρα!», «Τα λεφτά στους πλούσιους», «Τέρμα πια στις εκτονώσεις, ρίξτε κι άλλο ξύλο στις διαδηλώσεις», «Το μνημόνιο είναι εύλογία, δώστε μας λεφτά τα πάμε Ελβετία».

Αυτά ήταν μερικά από τα συνθήματα των δεκάδων Ειλικρινών Βιομηχάνων, που μετά τη συγκέντρωση και τις ομιλίες μπροστά από τη Βουλή, διαδήλωσαν από το Σύνταγμα και την οδό Ερμού ως τη Βαρβάκειο Αγορά και το Μοναστηράκι. Η πρωτοβουλία των Βιομηχάνων ήταν μια αναπάντεχη αντίδραση στη ραγδαία άνοδο του λαϊκισμού και την υστερία των απεργιακών διαδηλώσεων που αναμένεται αύριο να κορυφωθεί, με προφανείς συνέπειες την αφόρητη κίνηση στους δρόμους και την ανείπωτη ταλαιπωρία των έρμων των πολιτών.

Οι Ειλικρινείς Βιομήχανοι κρέμασαν πανό με έξω από το κτίριο του ΣΕΒ, ζητώντας από την κυβέρνηση να μην ασχολείται με την εργασία, αν δεν προτίθεται να τη φορολογήσει επιτέλους όσο της αξίζει. «Όλα τα άλλα μπορούμε να τα κάνουμε και μόνοι μας», δήλωσαν.διαβάστε περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου