Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2009

Ληστεία και... προσευχή! Δείτε το απίστευτο βίντεο!!!

Μια από τις πιο παράξενες ληστείες σημειώθηκε στην Ινδιανάπολη των ΗΠΑ.
Επίδοξος ληστής εισέβαλε σε κατάστημα και με την απειλή περιστρόφου ζήτησε από την υπάλληλο να ανοίξει το ταμείο.
Φοβισμένη η υπάλληλος άρχισε να κλαίει με λυγμούς,. Η αντίδραση της λύγισε τον επίδοξο ληστή ο οποίος την αγκάλιασε σφιχτά.
"Δεν μου αρέσει αυτό που κάνω αλλά είναι δύσκολη καιροί και δεν έχω άλλη επιλογή" της είπε, εμφανώς συγκινημένος...Τότε η ταμίας άδραξε την ευκαιρία και προσπάθησε να του αλλάξει γνώμη λέγοντας ότι δεν είναι αναγκαίο να διαπράξει τη ληστεία και δεν ήταν αργά για να μετανοήσει.

Ο ληστής έβγαλε από τη θαλάμη του όπλου τη μοναδική σφαίρα που είχε μέσα, την τοποθέτησε σε ένα γραφείο και ακολούθως γονάτισε μπροστά στην υπάλληλο και της ζήτησε να προσευχηθούν μαζί στο Θεό.


Ωστόσο, η μεταμέλεια του διήρκεσε μόλις 10 λεπτά καθώς θυμήθηκε ότι εκτός από τον εαυτό του είχε και ένα γιο που έπρεπε να φροντίσει.

Ζήτησε από την υπάλληλο το κινητό της τηλέφωνο, την παρακάλεσε να πάει σε εσωτερικό δωμάτιο του καταστήματος και την προειδοποίησε να μην καλέσει την αστυνομία για τα επόμενα 20 λεπτά. Πριν τραπεί σε φυγή την αγκάλιασε και την ευχαρίστησε.

Ο νεαρός ληστής τελικά έφυγε παίρνοντας από το ταμείο μόνο 4 χαρτονομίσματα των 5 δολαρίων και το κινητό τηλέφωνο της υπαλλήλου.

Πληροφορίες από Έθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου