Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΡΑΤΙΑΣ


ΙΩΑKEIM ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
ΓΡΑΦΙΚΗ ΥΛΗ – ΧΑΡΤΙΚΑ
ΒΙΒΛΙΑ - ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ Η/Υ
ΕΥΦΡΟΝΙΟΥ 80 ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ
ΤΗΛ:7244345 FAX:7249263
isma@ismapaper.gr
ΑΘΗΝA ΙΟΥΝΙΟΣ 2012


ΠΡΟΣ: ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ


ΘΕΜΑ : ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΛΛΗΝΑ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ
Αγαπητοί κύριοι,
Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να γνωστοποιήσω τα παρακάτω στοιχεία της συνεργασίας μου με τις τράπεζες τις οποίες συνεργαζόμουν χωρίς κανένα πρόβλημα τα τελευταία τριάντα δυο χρόνια.
Συγκεκριμένα από το έτος 1980 περίπου άρχισα να συνεργάζομαι με τις τράπεζες επαγγελματικής πίστης ( 35% ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ), την μετέπειτα τράπεζα Αθηνών και σήμερα EFG EUROBANK S.A , ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ με αλληλόχρεους λογαριασμούς χορηγήσεων για την επιχείρησή μου που διατηρώ από τριάντα δύο χρόνια με αντικείμενο την εμπορία βιβλιοχαρτοπωλειακών ειδών και αναλωσίμων Η/Υ με κύκλο εργασιών και κίνηση λογαριασμών όψεως.


Με την επιστολή αυτή θα ήθελα να σας κάνω γνωστό τα κάτωθι και σας επισυνάπτω και τα σχετικά έγγραφα. Από τις αρχές του 2007 έκανα ανακαίνιση στο κατάστημα που διατηρώ στην ίδια διεύθυνση ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ.
Ελπίζοντας ότι θα έπαιρνα δάνειο που είχα αιτήσει από το τρίτο κοινοτικό πλαίσιο στήριξης. Δεν βαθμολογήθηκα από την ΕΛΑΝΕΤ και δεν το πήρα, στην συνέχεια έκανα αίτημα για το ΕΣΠΑ (EUROBANK) που λόγω έλλειψης ιδίων κεφαλαίων δεν μου έδωσαν. Με δάνεισαν όμως 85.000 € (60000 € ΤΕΜΠΕ), με προτροπή των τότε υπευθύνων του καταστήματος ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ 064 και ότι θα τα επέστρεφα όταν θα έπαιρνα το ΕΣΠΑ. Τέλος του έτους 2009 με την κρίση και το άγχος της αναδουλειάς ήρθε το τέλος του εμποράκου, η καρδιά μου δεν άντεξε, έχω στεφανιαία νόσο και διαβήτη ινσουλινοεξαρτόμενο, το καλοκαίρι του 2010 έπαθα και μικρό εγκεφαλικό επεισόδιο.
 Τέλος τον Ιούνιο 2011 μέσα στο πρωτοδικείο που με κάλεσαν από το δικαστικό τμήμα της EFG EUROBANK S.A για συναινετική προσημείωση (ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ), υπέστη καρδιακό επεισόδιο (έμφραγμα) και μου συνέστησαν οι γιατροί να μην εργάζομαι .
 Η δε γυναίκα μου και βοηθός μου στην οικογενειακή επιχείρηση, από την ένταση προσβλήθηκε από τις αρχές του 2011 από καρκίνο και ήμαστε στο στάδιο της χημειοθεραπείας. Η ραχοκοκαλιά της μικρομεσαίας επιχείρησης έσπασε, εισπράττω μόλις 20€ την ημέρα, τι να πληρώσω, την εφορία –ΦΠΑ- ΟΑΕΕ- τα φάρμακά μας-τις τράπεζες-τους προμηθευτές μας –ΔΕΗ-ΟΤΕ-ΕΥΔΑΠ –ΔΑΝΕΙΟ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ- το φαγητό μας. Δεν έχω άλλη επιλογή, να θέσω τέρμα στην ζωή γιατί δεν υπάρχει άλλη λύση, 


ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΧΑΡΗ θα συνεχίζω και ζητώ κάτι καλλίτερο από ότι ο πατέρας μου, που στο σημείο που έχω το μαγαζί μου, στις 19 Αυγούστου το 1944 τα στρατεύματα κατοχής του έκαναν στάχτη το σπίτι και όλα τα υπάρχοντα μας χωρίς να αποζημιώσουν οι Γερμανοί μέχρι σήμερα.
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΜΕ ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΡΑ. ΕΛΕΟΣ.


Διατελώ μετα τιμής,
ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ Α.ΙΩΑΚΕΙΜ
βιβλιοπώλης
http://emeisonline.blogspot.gr/

1 σχόλιο: