Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Η αριστερά, αριστερά, αλλά και οι τσέπες, τσέπες


ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΕΔΩΣΑΝ ΣΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ. Διαβάστε μέχρι τέλους τα στοιχεία φωτιά.

Πέραν αυτών, υπάρχουν και οι δύο νεκροί, που αγωνίστηκαν για να αποκαλύψουν την λεηλασία του Παντείου: Οι Ηλίας Σιδηρόπουλος και Ονούφριος Φαρμακίδης. Η ιστορική κατάθεση τους.

Image Αιμίλιος Μεταξόπουλος.
Image Παναγιώτης Γετίμης.
Image Δημήτρης Κώνστας.

Μετέωρη όμως η μαρτυρία φωτιά της ηρωϊκής Λίας Σιδηροπούλου της οποίας ο σύζυγος αποκάλυψε την υπόθεση και στην ουσία δολοφονήθηκε, που απειλούσαν ότι θα αποκεφαλίσουν ακόμα και τα παιδιά της (!!) που υποστήριζε ότι μαζί με τους πρυτάνεις ΕΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ τα χρήματα του Ελληνικού λαού.

Ντροπή και μόνο ντροπή για τους εντιμότατους φίλους του κυρίου Σημίτη, του κυρίου Παγκάλου και του κυρίου Κουβέλη, που άφηναν τα παιδιά αγράμματα, αλλά έφτιαχναν τζακούζι και αγόραζαν φεράρι με τα λεφτά του Ελληνικού λαού, που σήμερα καλούμαστε να αποπληρώσουμε εκποιώντας την χώρα.

Σήμερα το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων έδειξε το δρόμο της φυλακής για τους εννέα κατηγορούμενους στην υπόθεση των οικονομικών ατασθαλιών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, την περίοδο 1992-1998.

H υπόθεση αφορά τις κατηγορίες της απάτης, πλαστογραφίας και υπεξαίρεσης, σε συνδυασμό με το νόμο περί καταχραστών του δημοσίου, καθώς οι κατηγορουμένοι φέρονται να προκάλεσαν ζημιά στο ίδρυμα ύψους περίπου 2 δισεκατομμυρίων δραχμών.
Μάρτυρες και ξιφουλκούντες στην υπεράσπιση των βιαστών παιδείας και κοινωνίας, ο κύριος Κουβέλης και ο κύριος -μαζί τα φάγαμε- Πάγκαλος.

Να σημειωθεί ότι ο σημερινός προστάτης της εντιμότητας, ο κύριος Κουβέλης, μετά την απέλπιδα προσπάθεια του να υπερασπιστεί τους ομοϊδεάτες του, είχε επισύρει ακόμα και ανακοίνωση – κόλαφο από τον Συνασπισμό που τον κρέμαγε κανονικά. Οφείλουμε, εδώ, να αναγνωρίσουμε ότι ο ”ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ” αντέδρασε στο βαρύ κλίμα που έχει δημιουργηθεί, με την συνηγορία υπέρ των αριστερών καταχραστών του Παντείου και με ανακοίνωση της πανεπιστημιακής του οργάνωσης – την οποία καλύπτει το κόμμα – καταδίκασε την άθλια φιλολογία περί βαριών ποινών και θεώρησε ότι δεν μπορεί να υπάρχει επιείκεια σε καταχραστές πρυτάνεις και εν γένει πανεπιστημιακούς. Φυσικά, ο ”ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ” άφησε ακάλυπτο τον βουλευτή του Φώτη Κουβέλη, που έτρεξε να υπερασπιστεί τους καταχραστές φίλους του.

Υπάρχουν όμως και ακόμα πιο σκοτεινά σημεία, αφού οι δύο ηρωϊκοί άνθρωποι που αποκάλυψαν την απάτη, στην ουσία ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ. Διαβάστε τι είχε καταθέση η ηρωϊκή Λία Σιδηροπούλου: Η γυναίκα του, μακαρίτη πια, Ηλία Σιδηρόπουλου, του πρύτανη που διαδέχτηκε το αμαρτωλό δίδυμο Κώνστα – Μεταξόπουλου στην πρυτανεία του Παντείου Πανεπιστημίου, η κ. Λία Σιδηροπούλου είπε σήμερα (8/6/2007) τέσσερα πράγματα:
1) Το πραγματικό οικονομικό αντικείμενο της κατάχρησης είναι πολύ μεγαλύτερο των 7,9 εκατομμυρίων ευρώ και τούτο επειδή το μεγαλύτερο ποσόν της απάτης κατάφεραν να το αποκρύψουν, με τον εμπρησμό στα αρχεία, που προκάλεσαν, συνεργαζόμενοι με ανθρώπους του υποκόσμου, αλλά και με τις οικονομικές μανούβρες του Κουτσοδημητρόπουλου, π.χ. ενώ στην λέσχη του Παντείου προβλέπονταν φαγητό μέχρι 2.300 μερίδες, η συμμορία εμφάνιζε κατανάλωση 3.500 μερίδων!
2) Ο δυστυχής σύζυγός της, που πέθανε από εγκεφαλικό επεισόδιο, στην ουσία εκτελέστηκε, από τους ανθρώπους του υποκόσμου, τους οποίους εξαπέστειλαν οι ”εντιμότατοι σοσιαλιστές – αριστεροί ανανεωτές κύριοι” της συμμορίας του Παντείου, να απειλήσουν και να εκβιάσουν τον άνθρωπο αυτόν, του οποίου η κουλτούρα και η όλη του νοοτροπία δεν του επέτρεπαν να ανεχτεί, χωρίς επιπτώσεις για την ψυχική και σωματική του υγεία, όλο αυτό το υποκοσμικό σκηνικό. Οι απειλές των τραμπούκων, που προσπάθησαν και να τον εξαγοράσουν, έφθασαν στο σημείο να αφορούν και τα παιδιά του, λέγοντάς το ότι ”αλλού θα βρει τα κεφάλια τους και αλλού τα σώματά τους”. Ο άνθρωπος έπαθε εγκεφαλικό, από το οποίο και πέθανε τελικώς.
3) Στον δυστυχή αντιπρύτανη, υπεύθυνο για τα οικονομικά του Παντείου, ο οποίος διεδέχθη τους Γετίμη και Παπαθανασόπουλο, τον Ονούφριο Φαρμακίδη, ο οποίος αντελήφθη πρώτος την κομπίνα το 1998 (πέραν των απειλών για την ζωή του) έγινε και επίθεση τραμπούκων, οι οποίοι τον έδειραν άγρια και τον κτύπησαν, εν γνώσει τους, σε σημείο του σώματός του, που γνώριζαν ότι είχε εγχειριστεί (έπασχε από καρκίνο και είχε υποστεί χειρουργική επέμβαση). Ο άνθρωπος τελικά πέθανε από τον καρκίνο.
4) Η κ. Λία Σιδηροπούλου είπε, τέλος, ότι στην υπόθεση εμπλέχθηκαν και πολιτικοί, οι οποίοι έγιναν αποδέκτες μέρους των κλοπιμαίων από το Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Κάντε “κλικ” στην εικόνα για να δείτε τι δήλωνε τότε ο κύριος Κουβέλης, μάρτυρας υπεράσπισης της κτηνώδους συμμορίας (κλικ για μεγένθυση):
Όλοι οι ‘‘επώνυμοι’’ ήσαν μέλη της αριστερής πολιτικής και πνευματικής ελίτ της χώρας, πλήρως σεβαστοί και καταξιωμένοι για το επιστημονικό τους έργο.
Laughing Το αστείο είναι ότι η όλη σπείρα απέκτησε και τα χαρακτηριστικά της ληστοσυμμορίας, όταν απέστειλε τραμπούκους που εκφόβισαν και έδειραν τον αντιπρύτανη Ον. Φαρμακίδη (που δεν ζει πια) και διοργάνωσαν εμπρησμό στο Πάντειο για να εξαφανίσουν στοιχεία του διαπραχθέντος εγκλήματος, ενώ παράλληλα ο πρύτανης Σιδηρόπουλος δεχόταν απειλές κατά της ζωής του και έπαθε εγκεφαλικό.
Cool Ο Δημήτρης Κώνστας, άλλωστε, είναι εξέχον μέλος της πασοκικής νομενκλατούρας και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ (τιμής ένεκεν), χρησιμοποιήθηκε ως Πρέσβης εκ προσωπικοτήτων επί ΠΑΣΟΚ (αυτό τους μάρανε!) και χρημάτισε υπηρεσιακός υπουργός Τύπου και ΜΜΕ, στις εκλογές του 1996.
(Φανταστείτε που είχε πέσει ο δυστυχής Μιλτιάδης Έβερτ, όταν τότε διεκδικούσε την πρωθυπουργία από τον νεοπαγή ‘‘εκσυγχρονιστή’’ διάδοχο του Ανδρέα Παπανδρέου και πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη: Από την μια υπουργός Τύπου, με τα γνωστά ‘‘εχέγγυα’’ αμεροληψίας ήταν ο Κώνστας και από την άλλη οργανωτής – δημοσιογράφος του τηλεοπτικού debate ο επίσης ‘‘αμερόληπτος’’ Πέτρος Ευθυμίου, πώς να πάρει τις εκλογές ο άνθρωπος!)
Cool Για τον Αιμίλιο Μεταξόπουλο δεν χρειάζονται πολλά. Ούτε για την αριστεροφροσύνη του, ούτε για τα αδιαμφισβήτητα προσόντα του. Γνωστός στο ευρύ κοινό από την έντονη τηλεοπτική του παρουσία, ως μαϊντανός στις διάφορες ενημερωτικές εκπομπές (‘‘τους καλούσαμε συχνά να μας πουν την γνώμη τους’’, είπε γελώντας ο Νίκος Χατζηνικολάου χθες στο τηλεοπτικό του δελτίο) – έφθασε μάλιστα στο σημείο να αποκτήσει δική του τηλεοπτική εκπομπή, την οποία έκανε μαζί με φοιτητές του.
Laughing Η αριστερά, αριστερά, αλλά και οι τσέπες, τσέπες και μάλιστα παχυλές, για τους φυλακισμένους ‘‘λεβέντες’’.
Laughing Φυσικά, το ΠΑΣΟΚ δεν ξέχασε τα μέλη της ευρύτερης νομενκλατούρας του.
Δεν τα άφησε ανυπεράσπιστα, αφού ο γνωστός ‘‘εραστής του δικαίου’’ ο Θεόδωρος Πάγκαλος, πήγε μάρτυρας υπεράσπισης των Μεταξόπουλου και Κώνστα (δεν τόλμησε, φυσικά, να πάει μάρτυρας υπεράσπισης του Οτσαλάν), για να πείσει το δικαστήριο για το καλό και αγαθό ποιόν των δύο κατηγορουμένων. Δυστυχώς, γι’ αυτούς, δεν το έπεισε.
Question Δυστυχώς, μαζί με τον ανεκδιήγητο Πάγκαλο, μάρτυρας υπεράσπισης των δύο πήγε και ο Φώτης Κουβέλης του ‘‘Συνασπισμού’’, ο οποίος δεν φρόντισε να ‘‘συμμαζέψει’’ τον βουλευτή του.
Cool Η όλη υπόθεση της εγκληματικής κατάχρησης της περιουσίας του Δημοσίου – εν τέλει των Ελλήνων και Ευρωπαίων φορολογουμένων – δείχνει την ακραία αλαζονεία, την ξετσιπωσιά, την αχανή προκλητικότητα και την άπληστη αρπακτικότητα που εμφωλεύει στα πλαίσια της ελίτ, που ανδρώθηκε στα πλαίσια της Μεταπολίτευσης, η οποία εν πολλοίς στερείται οιουδήποτε ηθικού, κοινωνικού ή νομικού φραγμού μπροστά στην επιδίωξη του εύκολου και άνομου κέρδους – δεν τους αρκούν οι πολυέλαιοι, τώρα κλέβουν και τα κηροπήγια.
Cool Οι συμμορίες στα Πανεπιστήμια δεν είναι μόνον αυτές, που έδρασαν στο Παντειο την περίοδο 1992 – 1998. Αυτή με τους Μεταξόπουλο, Κώνστα, Γετίμη, Παπαθανασόπουλο κλπ ήταν μία άπληστη και φαταουλική συμμορία. Οι συμμορίες στα Πανεπιστήμια είναι πολύ περισσότερες.
Ένα μικρό δείγμα, η σπείρα που οδήγησε στον θάνατο τον Αλεξανδρόπουλο στην Κρήτη.
Κατά τα άλλα, εκτός από τον Κουβέλη, το ΠΑΣΟΚ εξακολουθεί να ποιεί την νήσσα, αλλά τα ερωτήματα παραμένουν :
Τι έχει να πει η πασοκική νομενκλατούρα, για το ”εκλεκτό” της μέλος τον Δημήτρη Κώνστα, τον υπουργό της, τον υποψήφιο – τιμής ένεκεν – ευρωβουλευτή της, τον πρέσβη εκ προσωπικοτήτων της;
Έχει σκοπό η πασοκική νομενκλατούρα να επιστρέψει τα κλεμμένα χρήματα του Δημοσίου πίσω; Μην ξεχνάμε ότι η κ. Λία Σιδηροπούλου, η σύζυγος του μακαρίτη πια πρύτανη Ηλία Σιδηρόπουλου, κατήγγειλε ότι η κατάχρηση – τα κλοπιμαία – είχαν αποδέκτες και πολιτικούς.
Γνωρίζει κάτι το ΠΑΣΟΚ; Αν δεν γνωρίζει ( Laughing Laughing Laughing ) , σκοπεύει να το ερευνήσει;
Υπήρξε αποδέκτης το εν λόγω κόμμα χρημάτων προερχόμενων από το Πάντειο;
Για πόσο ακόμα το ΠΑΣΟΚ σκοπεύει να κάνει την πάπια;
Είχαν οδηγήσει την Ελλάδα στο ΕΔΑΔ όπου και καταδικάστηκε οι ανεκδιήγητοι!!
Για παραβίαση του τεκμηρίου αθωότητας, στην περίπτωση του πρώην πρέσβη, υπουργού Τύπου και καθηγητή του Παντείου Δημήτρη Κώνστα, καταδικάστηκε από το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων η Ελλάδα. Ο κ. Κώνστας καταδικάσθηκε πρωτόδικα, από το Κακουργοδικείο Αθηνών, σε φυλάκιση 14 ετών για υπεξαίρεση δημοσίου χρήματος, στην υπόθεση του Παντείου, αλλά η υπόθεσή του εκκρεμεί προς εκδίκαση στο Εφετείο.
Στην ομόφωνη και καταδικαστική, για την Ελλάδα, απόφασή του, το Δικαστήριο εστιάζεται, κυρίως, στις δημόσιες δηλώσεις, περί αναμφισβήτητης ενοχής του κ. Κώνστα στην υπόθεση του Παντείου, που έγιναν από τον πρώην πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή και τους υπουργούς της τότε κυβέρνησης Σωτήρη Χατζηγάκη (Δικαιοσύνης) και Πέτρου Δούκα (Οικονομικών) χωρίς, όπως υπογραμμίζεται, να υπάρξει σεβασμός του τεκμηρίου αθωώτητας του κατηγορουμένου.
Υποχρεώνοντας την Ελλάδα να καταβάλλει στον κ. Κώνστα αποζημίωση 12.000 ευρώ για ηθική βλάβη και να πληρώσει και 10.000 ευρώ για δικαστικά έξοδα, το Δικαστήριο υπενθυμίζει ότι, κυρίως οι εκπρόσωποι του κράτους οφείλουν να σέβονται το τεκμήριο αθωότητας των κατηγορουμένων και να μην προβαίνουν σε δημόσιες δηλώσεις, που προεξοφλούν την ενοχή τους, προτού υπάρξουν τελεσίδικες αποφάσεις των δικαστηρίων.
Ειδικά για τον υπουργό Δικαιοσύνης της τότε κυβέρνησης κ. Σωτήρη Χατζηγάκη, το Δικαστήριο σημειώνει ότι οι δηλώσεις του πολιτικού προϊστάμενου των ελληνικών δικαστηρίων, με τις οποίες ο τότε πρύτανης του Παντείου κρίθηκε ένοχος, πριν την οριστική εκδίκαση της υπόθεσης του από τα δικαστήρια, φάνηκαν ότι προδικάζουν την επικείμενη απόφαση του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου. (tvxs.gr)
Τι κατέθεσε ο ΗΡΩΑΣ Σιδηρόπουλος
ΤΟΤΕ….?TA NEA? Τετάρτη 8 Αυγούστου 2001
Αρ. Φύλλου 17110
Ο ΗΛ. ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΡΕΥΝΟΥΣΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Απειλούσαν τη ζωή πρώην πρύτανηΝΙΚΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
Ένα απίστευτο παρασκήνιο, που φέρεται ότι συνέβη στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, αλλά παραπέμπει σε γκανγκστερική ταινία με απειλές για δολοφονίες και με ξυλοδαρμό πανεπιστημιακού που ερευνούσε την υπόθεση του ελλείμματος ύψους περίπου 1,5-2 δισ. δρχ. που εμφανίστηκε στο ίδρυμα και απασχολεί πλέον τη Δικαιοσύνη, αποκαλύπτει μιλώντας στα ?ΝΕΑ? ο πρώην πρύτανης του Παντείου κ. Ηλίας Σιδηρόπουλος.
Ηλ. Σιδηρόπουλος. Δεχόταν απειλές κατά της ζωής του για να μην αποκαλύψει τις ατασθαλίες
Σχεδόν δυο χρόνια μετά την παραίτησή του εξαιτίας εγκεφαλικού επεισοδίου που υπέστη ενώ στο Πανεπιστήμιο διεξαγόταν η έρευνα για την σκοτεινή αυτή υπόθεση, ο κ. Σιδηρόπουλος ?σπάει? την έως τώρα σιωπή του και υποστηρίζει ότι ενώ προΐστατο της έρευνας, δεχόταν απειλές εναντίον της ζωής του είτε με ανώνυμα τηλεφωνήματα, είτε ακόμα και με περιρρέουσες φήμες μέσα στο Πανεπιστήμιο. ?Μου διεμήνυσαν να μην ψάχνω άλλο αυτή την ιστορία γιατί θα έχω την τύχη του Φαρμακίδη?, καταγγέλλει ο καθηγητής. Ο Ονούφριος Φαρμακίδης ήταν ο πρώην αντιπρύτανης Οικονομικών Υποθέσεων του Παντείου, ο οποίος επίσης ερευνούσε την υπόθεση και πέθανε ξαφνικά πριν συμπληρώσει τα 50 του χρόνια, χτυπημένος από τον καρκίνο, τον Οκτώβριο του 1999.
Αυτές οι απειλές, υποστηρίζει ο κ. Σιδηρόπουλος, σε συνδυασμό με την πολύ έντονη φόρτιση της ατμόσφαιρας που υπήρχε στο Πάντειο εξαιτίας των ερευνών, τον οδήγησαν τελικά στο εγκεφαλικό επεισόδιο και στην παραίτησή του, καθώς από τις μεταγενέστερες εξετάσεις που έκανε δεν βρέθηκε κανένα οργανικό αίτιο που να αιτιολογεί την ξαφνική επιδείνωση της υγείας του.
Ο πρώην πρύτανης κάνει λόγο για ?μεθοδεύσεις τύπου μαφίας? και για ?υπόκοσμο?, ενώ εκφράζει την πεποίθηση ­ χωρίς ωστόσο να κατονομάζει συγκεκριμένα πρόσωπα καθώς ?αυτό είναι έργο της Δικαιοσύνης? όπως τονίζει ­ ότι πίσω από την ιστορία της υπεξαίρεσης στο Πάντειο βρίσκονται ?μεγάλα κεφάλια? και ότι οι 6 πανεπιστημιακοί εναντίον των οποίων ασκήθηκε προχθές από την εισαγγελία ποινική δίωξη για υπεξαίρεση 150 εκατ. δραχμών (τμήμα του συνόλου των 2 περίπου δισ. δραχμών, όπως εικάζεται) είναι πιθανότατα ?οι τελευταίοι τροχοί της αμάξης?.
Ακόμα, ο κ. Σιδηρόπουλος υποστηρίζει ότι ο θάνατος του Ονούφριου Φαρμακίδη σχετίζεται επίσης με την υπόθεση, αλλά με έμμεσο τρόπο. Ο κ. Σιδηρόπουλος υπενθυμίζει ότι περίπου έναν χρόνο πριν από τον θάνατό του, ο Φαρμακίδης είχε ξυλοκοπηθεί άγρια από αγνώστους, βγαίνοντας από το γραφείο του στην οδό Βασ. Σοφίας, απέναντι από το Ιπποκράτειο νοσοκομείο. Ο ίδιος ήταν μαζί του αλλά γλίτωσε από τον ξυλοδαρμό. Σήμερα λοιπόν, ο κ. Σιδηρόπουλος αποκαλύπτει:
?Βγαίναμε από το γραφείο του Φαρμακίδη, όταν εγώ κατάλαβα ότι μας παρακολουθούν και ξαναμπήκα στην πολυκατοικία λέγοντάς του να μη βγει στον δρόμο. Εκείνος δεν με πίστεψε όμως και βγήκε. Αμέσως βρέθηκε περικυκλωμένος από μια ομάδα φουσκωτών, νομίζω τρεις ήταν. Τον ρώτησαν αν είναι ο Φαρμακίδης και όταν απάντησε καταφατικά, άρχισαν να τον χτυπούν χωρίς να του πουν για ποιον λόγο. Ο Φαρμακίδης τους έλεγε να μην τον χτυπήσουν στο κεφάλι καθώς είχε κάνει κάποια επέμβαση εκεί, αλλά εκείνοι επέμεναν ακριβώς σε αυτό το σημείο. Οι άγνωστοι εξαφανίστηκαν μόλις ένας γιατρός κι εγώ τρέξαμε κοντά. Θεωρώ ότι αυτή η επίθεση είχε σχέση με το ότι ήταν ο συντονιστής των ερευνών για τις ατασθαλίες και ότι σίγουρα επιβάρυνε δραματικά την κατάσταση της υγείας του??. Από τότε μάλιστα, ο κ. Σιδηρόπουλος είχε κάνει λόγο για ?περίπτωση εκπλήρωσης συμβολαίου?, ωστόσο δεν στάθηκε δυνατόν να εντοπιστούν οι υπεύθυνοι του ξυλοδαρμού.
Σημειώνεται ότι περίπου έναν μήνα πριν από την επίθεση κατά του Ον. Φαρμακίδη, είχε σημειωθεί και εμπρησμός στα γραφεία της Επιτροπής Ερευνών του ιδρύματος, με πιθανό σκοπό την καταστροφή στοιχείων που είχαν σχέση με την ίδια έρευνα για τις οικονομικές ατασθαλίες.
?Μόνη μου ελπίδα για να τελειώσει επιτέλους αυτή η ιστορία που μου κόστισε την υγεία μου, να σταματήσει η γκρίνια στο Πάντειο και να ησυχάσουμε όσοι προσπαθήσαμε να βρούμε την άκρη και είμαστε ακόμα ζωντανοί, είναι η Δικαιοσύνη?, τονίζει ο κ. Σιδηρόπουλος.
Δυστυχώς αυτός ο άνθρωπος ΠΕΘΑΝΕ, δηλαδή ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ. Και τα ΝΕΑ μετά τον θάνατο του την έκαναν γυριστή και μιλούσαν για δικαστές – ιεροεξεταστές και άλλα άθλια…
Πηγές
http://www.phpbbserver.com/pfor/viewtopic.php?t=1024&mforum=pfor
tvxs.gr
Newsit.gr
Ελευθεροτυπία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου