Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑΧΕΙΣ ΠΑΠΠΟΥ , ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΕ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ...

To ιδιόχειρο σημείωμα του αυτόχειρα!

Να υπενθυμίσουμε  μόνο ότι  ο  Μπεγλίτης σήμερα το πρωί  ήταν καλεσμένος  στο  αγαπημένο  κανάλι  των δωσιλόγων ,  του Soros Foundation  και των   άλλων  αμερικανοεβραϊκών   μυστικών και φανερών  υπηρεσιών και δυνάμεων.
Κάποια στιγμή  η τηλε-persona  δημοσιογράφα και με αφορμή την είδηση για την αυτοκτονία  στο Σύνταγμα  του  77χρονου  συνταξιούχου  φαρμακοποιού  τον ρωτά  :
 “Γιατί δεν κάνετε κάτι για αυτούς τους ανθρώπους, που λόγω οικονομικών προβλημάτων φτάνουν στην αυτοκτονία”

 Και  ο Μπεγλίτης  χωρίς   να το  πολυσκεφτεί απαντά  με   χιτλερική  ειλικρίνεια δίνοντάς  μας  ένα  γερό μάθημα   τί σημαίνει  σεβασμός  ενός νεκρού  για δαύτους:

 ” Σε αυτές τις περιπτώσεις ο σχολιασμός πρέπει να έιναι προσεκτικός, εγώ έχω να πω ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν πολύ γενναίος και ευαίσθητος.
Δεν μπορούμε όμως αυθαίρετα να συνδέσουμε την αυτοκτονία του με την οικονομική κατάσταση της χώρας.
Το αν είχε χρέη, ή δεν είχε χρέη, αν τα έφαγε αυτός ή τα παιδιά του…
Μόνο σεβασμός”.


Ποιος ήταν ο 77χρονος

“Δεν πρέπει να αφήσουμε χρέη στα παιδιά μας” Αυτές ήταν οι τελευταίες κουβέντες που βγήκαν σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, από τα χείλη του 77χρονου Δ.Χ. συνταξιουχου φαρμακοποιού που έστρεψε στον εαυτό του ένα όπλο και αυτοκτόνησε σήμερα το πρωί μέσα στην πλατεία Συντάγματος.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στο σημείωμα που άφησε αναφέρει:
“Η κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου εκμηδένισε κάθε ίχνος επιβίωσής μας. Δεν μπορώ να βρω άλλον τρόπο αντίδρασης εκτός από ένα αξιοπρεπές τέλος πριν αρχίσω να ψάχνω στα σκουπίδια για να επιβιώσω και πριν γίνω βάρος στο παιδί μου.”

Το Newsit επικοινώνησε με τους γείτονες στην πολυκατοικία του οι οποίοι τον περιέγραψαν ως φιλήσυχο άνθρωπο, αξιοπρεπή και ευγενικό. Ήταν παντρεμένος και είχε μια κόρη.

Μιλώντας στο Newsit, ο Κώστας Λουράντος, Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής, είπε ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήταν μέλος του ΦΣΑ έως το 1994 όταν πούλησε το φαρμακείο του σε έναν άλλο φαρμακοποιοί.
Τον θυμάμαι ως έναν αξιοπρεπέστατο άνθρωπο με πολλή ευγένεια και με πολύ τακτ. Θεωρώ ότι λόγω του ότι η αξιοπρέπειά του δεν θα επέτρεπε να ζήσει υπο συνθήκες διαφορετικές από αυτές που πίστευε, τον οδηγησε σε αυτή την πράξη που όχι μόνο με θλίβει αλλά με εντυπωσιάζει αρνητικά.”

Και συνέχισε: “δεν έχει σημασία ποιός είναι αυτός που το έκανε αλλά το γιατί το έκανε. Δεν έχει κανείς το διακαίωμα να αφαιρεί την ζωή του άλλου, ακόμα και αν δεν είναι αυτός που τραβάει το πιστόλι. Ουσιαστικά ηθικοί αυτουργοί υπάρχουν και θα σας πω και κάτι ακόμα. Μια συνάδελφός μου όπως μου είπε ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πειραιά, πήγε να αυτοκτονήσει και το αποτρέψαμε την τελευταία στιγμή.”

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο αυτόχειρας έπασχε από σοβαρή ασθένεια και η κόρη του εργαζόταν σε πολιτικό γραφείο.

Το καλοκαίρι συμμετείχε στις κινητοποιήσεις των "Αγανακτισμένων" στο Σύνταγμα και μιλούσε διαρκώς για τις επιπτώσεις από την οικονομική κρίση και τα μέτρα της κυβέρνησης ενώ αναρωτιόνταν γιατί η νεολαία παραμένει αδρανής και δεν ξεσηκώνεται. Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες ήταν μέλος του κινήματος "Δεν πληρώνω" και είχε μάλιστα κρεμάσει τη σχετική σημαία στο μπαλκόνι του.
Την Τρίτη, ο συνταξιούχος ο οποίος είναι χωρισμένος πολλά χρόνια και η κόρη του διαμένει σε άλλη περιοχή, πλήρωσε το ενοίκιο και τα κοινόχρηστα στην διαχειρίστρια της πολυκατοικίας όπου διέμενε και μάλιστα όταν τον ρώτησε για ποιο λόγο τα εξοφλεί από τώρα φέρεται να της απάντησε  ότι αύριο (την Τετάρτη) θα έμπαινε στο νοσοκομείο.




Κι οι έλληνες που βρέθηκαν εκείνη την ώρα της μεγάλης απελπισιάς στο σημείο , τον χειροκρότησαν στο ξόδι του ...(βίντεο)


Τον χειροκρότησααν από τα βάθια της ψυχής τους , όπως δεν θα χειροκροτηθούν ποτέ ο Παπαδήμος,  ο Παπούλιας , ούτε κανείς από  τα λοιπά ανδρείκελα της κατοχικής συμμορίας , που χρειάζονται 10000 ταγματασφαλίτες για να διεκπεραιώσουν τις πριβέ παρελάσεις τους....

ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΝΆ΄ΧΕΙΣ ΠΑΠΠΟΎ , ΚΑΙ ΠΑΤΈΡΑ , ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΕ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ...

Είθε ο καλός Θεός, να λογίσει την απελπισιά σου όπως λόγισε την αυτοκτονία της μάρτυρος Δομνίνας και των θυγατέρων , τη θυσία των Σουλιωτισσών στο Ζάλογγο, των Ναουσαίων στην Αραπίτσα, των Ποντίων γυναικών στην Κουνάκα το 1916, των  κοριτσιών που αυτοκτόνησαν σε πηγάδια  στο Άργος μετά τον βιασμό τους από τους Τουρκαλβανούς τον Απρίλη του 1821...
πηγη
http://lesvosnews.net
http://klassikoperiptosi.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου