Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΑΡΔIΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;


Το όνομα Βαρδης απουσιαζει πληρως από χριστιανικό εορτολόγιο και την Ελληνιστική γραμματεία
  και είναι καθαρα Σημιτικό


ΟΤΑΝ Η ΚΡΗΤΟΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΟΡΕΓΕΤΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ 

(ΚΑΙ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΡΗΤΗ" ΚΑΙ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ")


Εντύπωση κάνει η μανια παραπληροφόρησης του Εβραιομασωνικού consortium σχετικά με τηνΕκκλησιαστικη περιουσία. Τα ελεγχομενα από αυτό ΜΜΕ, διαδικυτακα portals και blogs (Ροϊδη Εμμονες) τα συντηρούμενα κυρίως μεσω των χρηματοδοτικών μηχανισμών της τραπεζας της οποίας έχουν τον πλήρη έλεγχο της Πειραιως - τεως Κρητης εχουν βαλει τωρα στόχο την εκκλησιαστική και μοναστηριακή περιουσία αφού η κρατική ήδη τους παραδίδεται.

Βεβαια, τοσο το μισος τους για την Ορθοδοξη Εκκλησια - καμουφλαρισμενο από έναν έντονο αντικληρικαλισμό και με μια υποτιθέμενη αθεϊα ή ανεξιθρσηκεία) όσο και το ενδιαφερον τους για τιςμοναστηριακες εκτασεις είναι αρκετά παλιό. Πριν εμφανιστουν δηλαδη μυστηριωδως στο επιχειρηματικο προσκηνιο καινοφανεις μεγιστανες όπως εκ Κρητης όπως οι Βαρδινογιαννηδες, οιΒασιλακηδες, οι Σφηνιαδες, ο Σαλλας, ο Δασκαλαντωνακης- Σηφουνακης και διαφοροι άλλοι που κατοικοεδρευουν μεταξυ ανανεωτικής "Αριστερας" και "Φιλελευθερισμου".


Δεν ειναι να παραξενευεται κανεις άλλωστε για την σταση του Βαρδη Βαρδινογιαννη ο οποίος απο τη μια μεσουρανουσε επί χουντας από την άλλη εστελνε στην "Αυγη" καταγγελτικες επιστολές κατα του Μητροπολιτη Δημητριαδος Χριστοδουλου ως Χουντικου. Μαλιστα η "Αυγη" (επί εποχής Κουβελη-Αλαβανου) αποκαλει τον Βαρδινογιαννη "αγαπητό σύντροφο" (αργοτερα ο Κουβελης ιδρυσε την... Θυγατρική Αριστερα για να μπορει να συνεργαζεται ελευθερα με τη Μπακογιαννη και το Μανο) ενω το κειμενο οτυ Βαρδινογιαννη το αναδημοσιευσε το γνωστο κακοφημο blog Ροιδη Εμμονες, των παρατρεχαμενων του ομογαλακτου της Σαλονικιωτικης Εβραιομασωνιας, Στεφανου Μανου τον οποίο ο Μητσοτακης είχε διορίσει ως υπουργό ξεπουλήματος μαζι με τον παρατρεχαμενο του Γιαννη Σφηνια.
Ο... Μεσαίος χώρος επί το έργον. Ο μεσουρανών επί χούντας Βαρδινογιαννης
του κομματος των Φιλελευθερων εκτονώνει τον Αντιχριστιανισμό του στην εφημερίδα "Αυγη".
Εδώ αναδημοσίευση από χυδαίο αντιχριστιανικο ιστολόγιο, προσκείμενο
στο Στεφανο Μανο και τη Μπακογιαννη με την υποστηριξη των Σηφουνακη, Κυρκου, Μανου,
Μπακογιαννη και του περιφημου από τις υποθεσεις των ταυτοτήτων και της Σαϊεντολογίας
και θαμώνα του ΣΚΑΪ τ. υπουργό Σταθόπουλο.


 Η συγκεκριμενη οικογενεια επιχειρηματιων έκανε το επιχειρηματικό της ποδαρικο με την καταπατηση μοναστηριακών περιουσιών το 1961, όταν τα μοναστηριακά κτηματα της Μονη Οδηγητριας Κρητης - τα οποία η Μονη είτε ενοικίαζε είτε παραχωρούσε σε Σφακιανους -  καταπατηθηκαν από ιδιοκτήτες-μαϊμού (ποίοι να ειναι άραγε;) οι οποίοι παρουσιαστηκαν ως κυριοι των μοναστηριακών εκτασεων ενώ"εκλαπη" και το κτηματολογιο της Μονης. Αφού η πολιτικά  ομογαλατη με τον Μητσοτακη "φιλελευθερη" οικογενεια εβαλε στο χερι την μοναστηριακη περιουσια εν συνεχεια στραφηκε εναντιον της μικροϊδοκτησίας ώστε να περιελθει υπό την κατοχή της μια τεραστια περιοχή στους Καλους Λιμενες, που αποτελεσε την απαρχή της οικονομικής επικυριαρχίας των Βαρδινογιαννηδων στον πετρελαιο-τραπεζικο-κατασκευαστικο-αθλητικο-δημοσιογραφικο τομέα που φτανει από την Κρητη μέχρι τα πετρελαια της Αιγυπτου τα οποία έσπευσε να τους παραχωρήσει ο προεδρος των Ελληνικων Πετρελαιων τ.υπουργος Εργασιας Τασος Γιαννιτσης αποδεικνυοντας είτε ότι ειναι ανεπαρκης ώς ανυποψίαστος για την ακριβοπληρωμενη θεση του είτε διεπραξε απιστία σε βαρος του Ελληνικου δημοσίου προς οφελος των Βαρδινογιαννηδων. 



Ο νεομαρτυρας Γιαννης Κουτσακης, θυμα των καταπατήσεων και των "εξαγορών" (με άγνωστους πόρους)
των εκτασεων στους Καλους Λιμενες Κρητης σε μοναστηριακη έκταση της Μονης Οδηγητριας.
Φαίνεται πως τρωγοντας έργεται η όρεξη για μοναστηριακές περιουσίες που χρειαζονται επειγόντως "αξιοποίηση".


Είναι όμως οι Βαρδηνογιαννηδες Έλληνες; Τι ειναι αυτό που εκανε τον Γιωργη Βαρδινογιαννη το 2010 να ομιλεί περί "αυτόνομης Κρήτης" στην γιορτη της Παγκρητιας Ένωσης, άποψη την οποία επίσης συμμεριζεται με διαφημισή της και η γνωστη από το σκανδαλο παρακολουθησων του Καραμανλή και των υπουργων του, Vodafone, η οποία δίνει παντεσπάνι και σε άλλους παρατρεχαμενους επιχειρηματίες του Μεσαιου Χωρου. Να ειναι η ΑΟΖ της Κρητης, να ήταν η προβλεφθείσα πτωση του Κανταφι ή μηπως οι Βαρδινογιαννηδες δεν αισθανονται Έλληνες επειδη πολύ απλά δεν ειναι;


Η παρότρυνση του Κρητικου Γιωργη Βαρδινογιάννη ενέπνευσε και την Vodafone του γνωστού ομίλου
που βοηθά και την ιδιωτική επιχειρηματικότητα και λύνει τα χερια πρωθυπουργών χαρις στις υπηρεσίες που προσφέρει.
Αρκει η πολύ δουλειά να μην τρώει τον αφέντη όπως και τον Τσαλικίδη...

Ενδιαφερον έχει παντως το γεγονος οτι η οικογενεια Βαρδινογιαννη λεγοταν παλαιοτεραΒαρδινακη. Αργοτερα, από τον Ιωαννη Βαρδινακη και μετέπειτα μετονομάστηκε σε Βαρδινογιάννη. Τι προελευσης είνι όμως το όνομα "Βαρδης". Ελληνικής σιγουρα όχι και πάντως όχι και Χριστιανικής. Μια έρευνα λοιπον στην ετυμολογια της μας διαφωτίζει ότι Vardi, Wardy, Vardy ή Wardiειναι σημιτικής προέλευσης και στα Εβραϊκα σημαίνει "Ρόδινος".Υπαρχουν δηλαδη άπειροι Βαρδήδες ως ονομα (και οχι μονο ως επώνυμο) στο Ισραηλ αλλα και ανάμεσα στους Εβραίους της διασποράς.

Όμως, ενα εγγραφο από την Αμερική του 1936 (μολις 24 χρονια μετα την ένωση της Κρητης με την Ελλαδα και την ανταλλαγη των πληθυσμών που υποχρεωσε τους Τουρκοκρητικους Μουσουλμανους και τους Ισλαμοεβραίους Ντονμεδες να φυγουν από την Κρητη) το οποίο αποτελει νομικό case study και αφορά στην διεκδικηση από μερους δυο θρησκευτικών ιδρυματων της επιμελειας δυο άτυχων παιδιων από Μουσουλμανο πατέρα και Ρωμαιοκαθολικη μητερα, μας κανει σαφες ότι τόσο ο πατερας όσο και ο θειος των παιδιων, οι Βαρδινακηδες, ήταν μουσουλμανοι.


Η οικογενεια Βαρδινακη (Βαρδινογιαννη) δεν ήταν Χριστιανοί αλλά Μουσουλμανοι ή ντονμεδες.
Εκτος αν προσηλυτιστηκαν στο Ισλαμ στην... Αμερική στις αρχες του 20ου αιώνα...
Μουσουλμανοι Τουρκοκρητικοι λοιπον οι Βαρδινακηδες ή Ισλαμοεβραίοι ντονμεδες; Και ποια η διασυνδεση τους με την Εβραιομασωνία του αξονα Κρητης-Θεσσαλονικης πανω στον οποίο κινηθηκε ο Φιλελευθερος Ελευθεριος Βενιζελος αλλα και το βαθυ Εβραιομασωνικο κρατος των Αλλατινι και Καρασσο που προωθησαν τον ντονμε Ατατουρκ στην εξουσία και ήθελαν ανεξαρτητη, Εβραιομασωνικη Μακεδονια. 

Να ειναι αραγε τυχαιο που παρατρεχαμενοι τους μεσα από "Αν θρωπιστικες" οργανωσεις και blogs μιλουν περί "Μακεδονων" όταν αναφερονται σε Σλαβους; Ή οι ανθελληνικες τους θεσεις στο blog και τα ΜΜΕ που ελεγχουν (ΣΚΑΙ κλπ). Μηπως η συνεργασια Μανου και Βαρδηνογιαννηδων-Μητσοτακη καθε άλλο παρα τυχαια είναι; Μηπως ερμηνευεται απόλυτα το μισος τους για την Ορθοδοξη Εκκλησια και ολη αυτη η εκστρατεία που εχουν εξαπολύσει για την δημευση και εν συνεχεια την ιδιωτικοποιηση δια της φορολογίας μοναστηριακων και εκκλησιαστικων δασικων και αλλων εκτασεων τα οποία το εβραιομασωνικο κεφαλαιο ορεγεται μεσα στην απληστια του, που δεν το αφηνει να εχει ουτε ιερο ούτε όσιο πλην του Εωσφορου τον οποίο αποκαλει ως "διαφωτιστη". Με το... αζημιωτο φυσικά.

_________

ΥΓ Προσωπικά συμμεριζομαι την άποψη οτι η Ελληνικοτητα καποιου δεν εξαρταται από την εξ αίματος ή την εκ καταγωγης προέλευση. Μπορει να μην σχετίζεται καν με την γλώσσα (Καραμανλήδες, Αρβανίτες κλπ). Ειναι η αγάπη και η αποδοχή της ιδιοπροσωπείας ενος λαού, της τεχνης, της θρησκείας και της ιστορίας του, ακομα και αν προκειται περί παρελθουσών αμαρτιών από τις οποίες μπορούμε να διδαχθούμε. Όμως η συγκεκριμενη Εβραιομασωνική ομάδα, όχι μονο Έλληνες δεν είναι, αλλά αρρωστημένα αντιχριστιανοί, ρατσιστικά μισέλληνες και κεκαλυμενα μισανθρωποι. Να το πω και αλλιως: Στις παρελασεις των εθνικων μας εορτων έχω δει δεκαδες Πακιστανούς και Αλβανους να παρακολουθουν με τα παιδάκια τους ακόμα και από περιέργεια. Τους συγκεκριμενους μισανθρωπους δεν θα τους δεις ποτέ σε παρελάσεις παρά μονο στους βομβαρδισμούς της Γιουγκοσλαίας, του Ιρακ, της Λιβυής και του Αφγανισταν κραδαίνοντες τη σημαία του ΝΑΤΟ.


ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ

http://swell-swell.blogspot.com/2009/07/blog-post_11.html
 http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=565631
http://www2.rizospastis.gr/story.do?id=3680339&publDate=
http://news.kozaninet.gr/?p=10037
http://www.piraeusbank.gr/ecpage.asp?id=242732&nt=96&lang=1
http://deltio11.blogspot.com/2010/01/blog-post_3960.html
http://archive.enet.gr/online/online_text/c=112,dt=29.03.2006,id=45334920
http://paragka.blogspot.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου