Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2010

Ο ΜΥΘΟΣ ΤΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ και Ο ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ!

Έχουμε ακούσει από πολλούς να λένε ότι με τον Ανδρέα φάγαμε ψωμί, ότι έδωσε και έφαγε ο λαός...Πάμε να δούμε την πραγματική αλήθεια. ΕΓΓΡΑΦΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! 


Κατι που πρέπει να το διαβάσουν όλοι οι Ελληνες. Όποιος επιθυμεί ας το ψάξει να δει αν αληθεύει. Σύμφωνα με τις δικές μας πηγές, ότι θα διαβάσετε αληθεύει

Έχουμε ακούσει από πολλούς να λένε ότι με τον Ανδρέα φάγαμε ψωμί, ότι έδωσε και έφαγε ο λαός κτλ. είναι όμως έτσι; για να δούμε.

Κατ' αρχήν για να ξέρουμε τι λέμε πρέπει να ασχοληθούμε με το γενεαλογικό του δένδρο: Ζιγκμουντ Μινέικο, ΠολωνοΕβραίος μηχανικός που κατασκευάζει οπλικά συστήματα και τα δίνει στους Τούρκους για να πολεμίσουν τους Έλληνες που ζητάνε απελευθέρωση...

Ο Ζίγκμουντ κάνει μια κόρη, την Σοφία. Η Σοφία Παντρεύεται τον Γεώργιο Παπανδρέου εξ Αχαΐας και κάνουν τον Ανδρέα Παπανδρέου. Ο Ανδρέας το 1941 φεύγει Αμερική για σπουδές και νυμφεύεται το 1951 την ΑμερικανοΕβραία Margaret Chant. Πατέρας της Margaret Chant ήταν ο Douglas Chant ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος Ιεχωβάδων Αμερικής. Ο Ανδρέας και η Margaret έκαναν μεταξύ άλλων τον Γιώργο Παπανδρέου σημερινό εκλεγμένο από τον λαό πρωθυπουργό. 

Ο Ανδρέας λοιπόν με απόδειξη το παρακάτω έγγραφο χρηματοδοτήθηκε από την τράπεζα των Rockefeller, Chase Manhattan Bank με 100.000.000 Δολάρια το 1974 για την κατασκευή του ΠΑΣΟΚ.

Η Κοινή λογική λέει ότι όταν ένας τραπεζίτης δίνει ένα δολάριο αποσκοπεί σε κέρδος 1000 δολαρίων, έτσι λοιπόν ο Ανδρέας βγήκε πρωθυπουργός, έβαλε λουκέτο στις μεγάλες επιχειρήσεις στην Ελλάδα (izola, pitsos, elinda,peiraiki patraiki κτλ κτλ) μέσο των διπλασιασμών μισθών και εισφορών χωρίς να ελαφρύνει όμως φορολογικά τις εταιρείες για να υπάρξει ισορροπία. Αυτό είχε σαν λογικό αποτέλεσμα η Ελλάδα πλέον να μην παράγει οπότε και να μην εξάγει τίποτα κλείνοντας την κάνουλα των κρατικών εσόδων (η οποία έκτοτε δεν ξανάνοιξε ποτέ). Εκτός αυτών, αύξησε κατά 1000% τους δημοσίους υπαλλήλους οι οποίοι δεν παράγουν έσοδα για το κράτος όπως οι βιομηχανίες που είχε κλείσει, αύξησε κατ επέκταση την γραφειοκρατία καταστώντας απίθανο να κάνει κάποιος δουλειές στην Ελλάδα.

Αποτέλεσμα λόγω μη εσόδων και πολλών εξόδων να πάει σε ΔΑΝΕΙΣΜΟ. Επόμενο λοιπόν ήταν να δανειστεί από Τράπεζες "οικείες" για να ξεπληρώσει και την υποχρέωση... Η Ελλάδα μετά το 1981 για πρώτη φορά φτάνει στο σημείο να καταναλώνει περισσότερα από αυτά που παράγει.

Το χρέος από 8 ΔΙΣ που παρέλαβε από τον άλλον εθνοπατέρα Καραμανλή εκτοξέυεται στα 100+ ΔΙΣ. Αυτό έθεσε την Ελλάδα δέσμια των Τραπεζών (δεν χρειάζεται να αναφέρουμε το σε ποιους ανήκουν, όποιος διαθέτει έστω και 5 δράμια μυαλό ξέρει).

Ο Μηχανισμός "ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ" δεν σημαίνει τίποτε άλλο από πρόσκαιρη και εικονική ευμάρεια αλλά σε βάθος χρόνου μάζεμα αυτών των "δωρισμένων" χρημάτων με τον μηχανισμό που λέγεται "ΦΟΡΟΣ" για να ξεπληρωθούν τα δάνεια. Επειδή όμως οι τόκοι των δανείων είναι όπως είναι φυσικό τεράστιοι και η Ελλάδα πια δεν έχει υγιή έσοδα για να ξεπληρώσει τα δάνεια, η μόνη "λύση" πληρωμής προηγούμενων δανείων είναι επαναΔανεισμός, το ΧΡΕΟΣ μεγαλώνει με γεωμετρική πρόοδο με λογική συνέπεια το όλο και αυξανόμενο χρέος να μην ξεπληρώνεται ποτέ, αυτό μας παρασέρνει αναπόφευκτα στην συνεχή αύξηση των φόρων. Έτσι φτάσαμε σήμερα να έχουμε εξωτερικό χρέος 320 ΔΙΣ προ ΔΝΤ, και 320 ΔΙΣ + 120ΔΙΣ + τόκους μετα ΔΝΤ (αν υπάρξει μετά...)

ο όρος "ΦΟΡΟΣ" στην οικονομολογία δεν σημαίνει τίποτε άλλο από αφαίμαξη ρευστού από την αγορά με ότι αυτό το ντόμινο συνεπάγεται. Επίσης ο όρος "ΦΟΡΟΣ" σημαίνει μεγάλα λειτουργικά έξοδα με ότι αυτό το ντόμινο συνεπάγεται (ακρίβεια κτλ).

Εν ολίγοις ο Ανδρέας ως άριστος ψυχολόγος των μαζών δίνει όχι υγιή αλλά δανεικά χρήματα στον λαό, γίνεται ήρωας (δηλαδή ψήφους για μια ζωή), ο λαός αρχίζει να συνηθίζει στα πολλά έξοδα (υπερκαταναλωτική μανία) μετά από ένα χρονικό διάστημα τα χρήματα αυτά μέσω των φόρων επιστρέφονται στην βάση από όπου ξεκίνησαν με την διαφορά ότι έχει μείνει ως κληρονομιά όλης αυτής της ιστορίας το ΧΡΕΟΣ(=το μέσον χειραγώγησης ενούς κράτους από τον δανειστή της).

Ως χώρα δηλαδή, κάναμε έναν κύκλο και φτάσαμε πάλι από εκεί που είχαμε ξεκινήσει με την διαφορά ότι τώρα είμαστε δέσμιοι.

Ελπίζω να κατανοήσαμε ότι όταν ο Ανδρέας μοίραζε χρήματα στον λαό δεν μοίραζε υγιή χρήματα από εξωτερικά κρατικά έσοδα, αλλά από εξωτερικό δανεισμό για να ξεπληρώσει υποχρεώσεις και συμφωνίες που είχε κάνει, βάζοντας στον θαμπωμένο λαό μια θηλιά που ονομαζόταν ΧΡΕΟΣ.

Tι λέει το κείμενο: 

1. Απομάκρυνση από τις επιλεγμένες θέσεις θα αποφασίζονται μόνο από την κυβέρνηση των ΗΠΑ. από την Πλευρά του Ανδρέα Παπανδρέου επιτρέπονται μόνο φραστικές παρεκκλίσεις.

2. Προς ικανοποίηση των Ριζοσπαστών (αριστερών) ψηφοφόρων θα επιτραπεί η αναθεώρηση της αμυντικής συμφωνίας μεταξύ Ελλάδος και ΗΠΑ

3. Ελαχιστοποίηση της δύναμης του κομμουνιστικού κόμματος Ελλάδος. Η μείωση αυτή δεν θα πρέπει να υπερβεί το όριο που συμφωνήθηκε με τους συναδέλφους της KGB.

4. Επιτρέπονται φραστικές "συγκρούσεις" με το ΝΑΤΟ και την ΕΟΚ, όχι όμως ανοικτός πόλεμος.

5. Ο σύνδεσμος μεταξύ ΗΠΑ και Ελληνικής κυβέρνησης θα αναλάβει να καθησυχάζει τους αξιωματούχους του ΝΑΤΟ.

6. (Έχει διαγραφεί με μαρκαδόρο)

7. Αν και όταν το επιθυμεί η ομάδα(?) τα πυρηνικά όπλα που βρίσκονται εναποθηκευμένα στην Ελλάδα θα αντικατασταθούν ή ανταλλαχθούν με νέα.

8. Όταν η CIA και DIA χρειάζονται όπλα για συγκαλυμμένες επιχειρήσεις τους στο εξωτερικό, η κυβέρνηση του Παπανδρέου θα προβαίνει σε πωλήσεις και μεταφορές όπλων με τις τιμές που θα ισχύουν τότε. Θα ειδοποιείται σχετικά από την υπηρεσία Διοικητικής Μέριμνας (των ενόπλων δυνάμεων) των ΗΠΑ

9. Η Κυβέρνηση Παπανδρέου δεν θα ανακινήσει το θέμα Κύπρου με αντίδωρο την μη ύπαρξη προβλημάτων με την Τουρκία.

10. Η ανοχή απέναντι στην τρομοκρατία (το υπόλοιπο σβησμένο με μαρκαδόρο)

11. Το οικονομικό θέμα θα ρυθμιστεί από τον Brian Crosier. Οι εταιρείες που υποστηρίζουν το κίνημα Παπανδρέου στην Ελλάδα, θα καταθέσουν 100.000.000 δολλάρια για την δημιουργία του νέου κόμματος. (έχουν διαγράψει 3 λέξεις) ARAMKO (επίσης διαγραφή 2 λέξεων με μαρκαδόρο) της Wall Street είναι (διαγραφή 1 λέξης). Οι τράπεζες: Chase Manhattan Bank (διαγραφή 4 λέξεων)

Υπογραφή

Ανδρέας Γ. Παπανδρέου

Andreas Papandreou

Το έγγραφο αυτό υπέγραψε τον Αύγουστον του 1974 ο Ανδρέας Παπανδρέου, και εφόσον απεδέχθη τις "οδηγίες", προεβλέπετο καταβολή από την Τσέϊς Μανχάταν Μπανκ ( των Ροκφέλερ ) ποσού 100.000.000 δολλαρίων για την ίδρυση νέου κόμματος! 

Οι Αμερικανοί χρηματοδότες του... "σοσιαλιστικού" κινήματος στην Ελλάδα, καθόριζαν σαφώς στον αρχηγό του, τι κινήσεις μπορούσε να κάνει, τι στάση θα τηρούσε επί συγκεκριμένων θεμάτων, και τι περιθώριο ελιγμών διέθετε. Από τους "κανόνες" που υπέγραφε ο Ανδρέας, επιτρέποντο μόνον "φραστικές παρεκκλίσεις".

Υ.Γ. Παρατηρήστε ότι στο έγγραφο αναφέρεται πολλές φορές η έκφραση "η κυβέρνηση του Παπανδρέου", επίσης ότι το έγγραφο είναι του 1974 , δηλαδή 7 χρόνια πριν γίνει ο Παπανδρέου πρωθυπουργός.

Aναρωτιέμαι λοιπόν αν τους το είπε κάποιο Μέντιουμ ότι σίγουρα θα γίνει κυβέρνηση ο Παπανδρέου προβλέποντας το "7 χρόνια μετά" ή συμβαίνει κάτι άλλο...

πηγή εγγράφου:

"Απόρρητο 7271/NSA/1158-AR/29"

Δείτε το παρακάτω έγγραφο με το οποίο πιστοποιείται ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου το 1974 υπέγραψε σύμφωνο με τις ΗΠΑ και τον Rockefeller και τις λεπτομέρειες τη συμφωνίας.

"Απόρρητο 7271/NSA/1158-AR/29"

κάντε κλικ επάνω στό έγγραφο για να τό δείτε σε μεγέθυνση
ΠΗΓΗ:http://amethystosbooks.blogspot.com/


Απο τα http://taxalia.blogspot.com/2010/10/blog-post_3689.html
Για το (δήθεν;) έγγραφο Παπανδρέου
Μια ακόμη συμβολή στο θέμα που εμφανίστηκε ως "αποκάλυψη", μετά το πρώτο μας άρθρο (Μια ερώτηση προς τους "αποκαλυπτικούς" ).
Αυτή τη φορά από τον Μπαρμπανίκο Αρβανίτη, που συμβάλλει αποφασιστικά στην αποδόμηση της μούφας:
ΕΙΜΑΙ ΔΗΛΩΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΠΑΠΑΝΔΡΕΪΚΟΣ, ΑΛΛΑ Ο “ΑΝΤΙΠΑΠΑΝΔΡΕΪΣΜΟΣ” ΜΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ – ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΠΑΡΟΥΦΑ ΠΟΥ...
 ΜΑΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΕΠΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ:
1.– Το “αποκαλυπτικό ντοκουμέντο” πρέπει να έχει κύρος και επισημότητα, αλλά ο εμπνευστής της προβοκάτσιας είναι απρόσεκτος και βάζει το …αναρμόδιο “ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ” να κλείνει συμφωνία με έναν ιδιώτη. Έπρεπε να σκεφτεί ο πλαστογράφος κάτι πιο ταιριαστό.
2.– Για να ντοκουμενταριστεί η παπαριά, οφθαλμοφανώς, πρέπει με επισημότητα να χαρακτηριστεί “ΑΠΟΡΡΗΤΟ” και να πρωτοκολληθεί. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ σε οποιαδήποτε δημόσια υπηρεσία (και κυρίως στρατιωτική!!!!) του κόσμου, σε ένα πρωτότυπο έγγραφο (με κάποια υποτιθέμενη υπογραφή), θα έπρεπε το “ντοκουμέντο να έχει πάνω του, τουλάχιστον 3 υπηρεσιακές υπογραφές. ΝΑΙ , ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, αλλιώς αριθμό πρωτοκόλλου δεν παίρνει!!!
3.– Σύμφωνα με την Αμερικάνικη συνήθεια, στη καταγραφή της ημερομηνίας, ανάμεσα στον “August” και στο “1974″, έπρεπε να υπάρχει ο αριθμός της ημέρας και αν ο μαλάκας που κατασκεύασε το “ντοκουμέντο” είχε λόγο για να μη φαίνεται, ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ έπρεπε να υπήρχε μουτζούρωμα με μαρκαδόρο. ΑΡΑ, αφού δεν υπάρχει συγκεκριμένη ημέρα, ο αριθμός πρωτοκόλλου είναι ανύπαρκτος ή αντιστοιχεί σε κάποιο άλλο έγγραφο!!!!!
4.– Ο κατασκευαστής και διακινητής του “ντοκουμέντου”, κάνει γαργάρα τον τίτλο του εγγράφου “DIRECTIONS” = “ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΕΣ” ή = “ΣΕΝΑΡΙΑ”, ή ο αρχικός κατασκευαστής του εγγράφου ήθελε απλά να κάνει φάρσα???? Είναι απόλυτα γελοίο με τέτοιο τίτλο να μιλάμε για συμφωνία ή αποδοχή συμφωνίας. Άλλωστε η μαλακία της προβοκάτσιας δεν παραπέμπει σε κανένα άλλο έστω και κρυφό ντοκουμέντο.
5.– Το έγγραφο δήθεν ντοκουμέντο, έχει αρίθμηση 15 (ΔΕΚΑ ΠΕΝΤΕ) ΠΑΡΑΓΡΑΦΩΝ, αλλά ενδιάμεσα κάποιες παράγραφοι έχουν κάνει φτερά, τόσο από το απλό έγγραφο, όσο και από το ενισχυμένο με την εικόνα του Ανδρέα Παπανδρέου. Στο έγγραφο-προβοκάτσια, έχουν απομείνει …8 (ΟΚΤΩ) παράγραφοι με τη παλιά αρίθμηση των …15 παραγράφων και ο αρχιμαλάκας προβοκάτορας, για να μη κουραζόμαστε, απλώνει τη φαντασία του και μας χαρίζει ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΟΥ…..ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΣ (11) ΕΝΤΕΚΑ!!!!!!!!!!.
Εδώ απουσιάζουν οι παράγραφοι 2 και 4.-
6.– Και εδώ, έχουν κάνει κοπάνα οι παράγραφοι 6 και 8 !!!!!
7.– Ομοίως, είπαν “άντε γεια” οι παράγραφοι 11, 12 και 13. Κι’ όμως το έγγραφο παρουσιάζεται σαν ενιαίο!!!!!!! και συμπληρώνεται από τον προβοκάτορα (ακόμα κι αν έχουμε αρχικό φαρσέρ, η εξέλιξη με απόκρυψη της αρχικής πηγής, είναι απόλυτη προβοκάτσια, από συγκεκριμένο μαύρο κύκλωμα).
8.– Για να εκλάβω τη παπαριά-προβοκάτσια για “συμφωνία”, ενός τόσο ηλίθια υπογράφοντος Ανδρέα Παπανδρέου, η ΜπαρμπαΝίκεια λογική μου, απαιτεί την υπογραφή του νόμιμου εκπροσώπου του αντισυμβαλλόμενου……….
9.– …….Αφού δεν υπάρχει του “αντισυμβαλλόμενου μέρους η υπογραφή (που θα έπρεπε όπως προείπα να έχει περισσότερες υπηρεσιακές για να πρωτοκολληθεί), γιατί να υπάρχει σε ένα έγγραφο Αμερικάνικης Δημόσιας Υπηρεσίας, μόνο η υπογραφή του Ανδρέα Παπανδρέου, ρε αρχιμαλάκα και (αρχικέ) αρχιπροβοκάτορα???????????????
Χάθηκαν τα ΝΟΝ ΠΕΪΠΕΡ ρε υπερατλαντικέ ηλίθιε????? Με αποκοπή και επικόλληση μιας τόσο γνωστής-δημοσιοποιημένης υπογραφής, τέτοια έγγραφα να σου φτιάξω 1.000.000.–
http://avragioz.blogspot.com/2010/10/blog-post_5148.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου