Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Πάτρα: Αφόδευσε μέσα στην Πρόνοια, γιατί δεν έπαιρνε το επίδομα!


Στα άκρα έφτασαν οι αντιδράσεις των απόρων της Πάτρας, οι οποίοι ακόμη περιμένουν να λάβουν το επίδομα από την Πρόνοια, λόγω των γραφειοκρατικών αγκυλώσεων. Οι άνθρωποι και με το δίκιο τους διαμαρτύρονται, ωστόσο δεν λείπουν οι και οι ακραίες συμπεριφορές.


Μια άπορη γυναίκα πήγε στα γραφεία της Πρόνοιας στην Πάτρα διαμαρτυρόμενη για την καθυστέρηση καταβολής του επιδόματος. Παρά τις εξηγήσεις των υπαλλήλων, η εν λόγω κυρία δεν πείστηκε και προς έκπληξη όλων των παρισταμένων προχώρησε σε μια… ιδιαίτερη διαμαρτυρία.

Μπροστά στα μάτια δεκάδων παρισταμένων, κατέβασε το εσώρουχό της και, προς έκπληξη των πάντων, αφόδευσε μέσα στο γραφείο. Το πανδαιμόνιο που ακολούθησε δεν μπορεί να περιγραφεί…

Ωστόσο, το παραπάνω περιστατικό δεν είναι το μόνο. Ένας άλλος άπορος προσήλθε στην Υπηρεσία με ένα μπουκάλι βιτριόλι στο χέρι και απειλούσε να λουστεί με το περιεχόμενό του, εάν δεν του έδιναν επί τόπου το επίδομα! Τελικά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων δεν υλοποίησε την απειλή του και τελικά αποχώρησε.

Πάντως και οι δυο περιπτώσεις δείχνουν την απόγνωση στην οποία έχουν περιέλθει οι άποροι της περιοχής, οι οποίοι εμπαίζονται από το κράτος εδώ και μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου