Τρίτη, 11 Μαΐου 2010

Είναι το κρέας των Fast Food πραγματικό κρέας ;

>Αν νομίζεις ότι αυτό που τρως στα McDonald's είναι «κιμάς σόγια» ή
>>κρέας αλόγου, αφού διαβάσεις αυτά που ακολουθούν, θα ευχόσουν να
>>είχες φάει τον υγιεινό «κιμά σόγιας» και το μη τοξικό κρέας αλόγου.
>>Σύμφωνα με πηγές εξουσιοδοτημένες από το πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν,
>>προέκυψε πρόσφατα, ότι το κρέας που χρησιμοποιούν τα McDonald's για
>>τα Χάμπουργκερ, προέρχεται από τεράστια «ζώα», χωρίς πόδια και
>>κέρατα, τα οποία τρέφονται μέσω συνδεδεμένων σωλήνων στα στομάχια
>>τους και που στην πραγματικότητα δεν έχουν κόκαλα, αλλά μικρούς
>>χόνδρους που δεν αναπτύσσονται ποτέ. Όποιοι τα έχουν δει,
>>διαβεβαιώνουν ότι είναι πολύ αντιπαθή πράγματα, διότι πέρα από το
>>ότι παραμένουν ακίνητα για όλη τους τη «ζωή», δεν έχουν μάτια, ούτε
>>ουρά και σχεδόν δεν έχουν τρίχωμα. Στην πραγματικότητα τα κεφάλια
>>τους έχουν το μέγεθος της μπάλας του τένις και το μόνο που
>>διαφαίνεται είναι αυτό που τους έχει μείνει για «στόμα». Η γενετική
>>παραποίηση την οποία έχουν υποστεί, τα έχει μετατρέψει σε άψυχα
>>αντικείμενα με τρομακτική ζελατινώδη εμφάνιση.
>>
>>Όταν η κυβέρνηση προσπάθησε να τους αναγκάσει να αποσύρουν τις
>>ανακοινώσεις τους που λένε ότι τα χάμπουργκερ τους έχουν βάση
>>βοδινό κρέας, δικαιολογήθηκαν λέγοντας ότι στα λατινικά «βάση
>>βοοειδών» σημαίνει ΠΡΑΓΜΑ, και ότι παράγουν κρέας ΠΡΑΓΜΑ, οπότε
>>ναι, μπορούν να λένε ότι το κρέας που χρησιμοποιούν έχει ΒΑΣΗ
>>ΒΟΟΕΙΔΩΝ. Παρόλο που το επιχείρημά τους δεν στέκει και είναι αρκετά
>>δόλιο, η Οικονομική δύναμη είπε ότι το προσυπογράφει, αφού
>>δωροδοκήθηκαν πολλοί άνθρωποι, σε διαφορετικές θέσεις, σε πολύ
>>υψηλά κυβερνητικά κλιμάκια. Για αυτό το λόγο, η McDonalds έχει την
>>πολυτέλεια να ανακοινώνει ότι αυτό που βάζουν στα χάμπουργκερ είναι
>>100% κρέας που έχει ΒΑΣΗ ΒΟΟΕΙΔΗ, δηλαδή κρέας «ΠΡΑΓΜΑ», εκείνων
>>των πραγμάτων που ξέρουν ότι αφήνουν να μεγαλώνουν σε
>>ψευδό-στάβλους και με Διαδικασίες αμφιβόλου ηθικής. Αλλά ΠΟΤΕ δε θα
>>δείτε να υπάρχει καμία επεξήγηση ή ανακοίνωση όπου τα McDonald's να
>>λένε ότι το κρέας που χρησιμοποιούν είναι «Βοοειδών», που είναι η
>>κατάλληλη ονομασία για τον γενικό καθορισμό των ταύρων και των
>>αγελάδων.
>>Το χειρότερο από όλα αυτά, δεν είναι ότι τα McDonalds χρησιμοποιούν
>>τη γενετική παραποίηση για να διατηρήσουν μεγαλύτερη την παραγωγή,
>>αλλά ότι αυτό το κρέας, έχει έμμεσες επιπτώσεις στην υγεία. Οι
>>ουσίες και οι τοξίνες που αναπτύσσουν τα «ΠΡΑΓΜΑΤΑ» που εκτρέφουν
>>τα McDonald's, προκαλούν με το πέρασμα του χρόνου μη αναστρέψιμες
>>ζημιές στην υγεία. Αν νομίζατε ότι αυτό το κάνουν μόνο τα
>>McDonalds, πρέπει να ξέρετε ότι τα χάμπουργκερ των McNuggets και
>>των McPollo, γίνονται από τα περισσεύματα της παραγωγής των KFC
>>(παρακάτω θα διαβάσετε το σημείωμα σχετικά με τα KFC, και θα μάθετε
>>την ποιότητα «φαγητού» που προωθούν στην αγορά, κάτω από τις
>>όμορφες διαφημίσεις και την κατασκευασμένη με χημικές ουσίες γεύση
>>που μας ξεγελά).
>>Τα πρώτα αποτελέσματα λοιπόν, φαίνονται την επομένη που έχετε φάει
>>χάμπουργκερ των McDonald's. Μεγάλο ποσοστό ανθρώπων, υφίστανται
>>δυσπεψία και κολίτιδα. Αρχικά φαινόταν ότι αυτά τα συμπτώματα δεν
>>ήταν ύποπτα αλλά με το πέρασμα του χρόνου, η ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ
>>ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ των έμμεσων επιπτώσεων είναι ευδιάκριτη.
>>Είναι ένα φαινόμενο παρεμφερές με αυτό του AIDS, εφόσον επωάζεται
>>και παραμένει κρυμμένο για πολλά χρόνια, μέχρι τη στιγμή που λίγο -
>>λίγο φανερώνει τις κακοήθεις επιπτώσεις του. Παρόλο που δεν ισχύει
>>σε όλες τις περιπτώσεις, σε μέρη όπως τον Καναδά, την Αυστραλία και
>>φυσικά τις ΗΠΑ, έχει γνωστοποιηθεί από επιστήμονες ειδικευμένους
>>στο αντικείμενο, ότι η νόσος του Αλτσχαϊμερ σχετίζεται με την
>>κατανάλωση χάμπουργκερ των McDonald's, όπως και άλλες ασθένειες των
>>οποίων η προέλευση δε σχετίζεται με άλλες αιτίες.
>>Όπως διαπιστώνετε, όλα αυτά είναι εξαιρετικά δυσάρεστα, και για
>>αυτό το λόγο, είναι πολύ σημαντικό όλοι να μάθουν, τι ποιότητα
>>«φαγητού» μας προσφέρουν σε αυτά τα μέρη. Δεν θα επιτρέψουμε να μας
>>πουλάνε κάτι που δεν είναι αυτό που λένε. Μόνο με την πίεση θα
>>μπορέσουμε να προκαλέσουμε να χρησιμοποιούν τα McDonald's αληθινό
>>κρέας βοδινού και όχι κρέας «ΠΡΑΓΜΑ».
>>
>>Και το KENTUCKY; Δυστυχώς τα KFC έχουν εδώ και χρόνια ξεφύγει από
>>την παράδοση. Παρ' όλ' αυτά πολλοί είναι οι άνθρωποι που τρώνε στα
>>KFC με θρησκευτική ευλάβεια επηρεασμένοι από το σύγχρονο marketing.
>>Δεν ξέρουν όμως τι πραγματικά τρώνε. Κατά τη διάρκεια μιας
>>πρόσφατης έρευνας για τα KFC που έγινε στο πανεπιστήμιο του Νέου
>>Χαμσαϊρ, ανακαλύφθηκαν ορισμένα ενοχλητικά γεγονότα. Πρώτα από όλα
>>παρατηρήθηκε ότι η εταιρεία άλλαξε το όνομά της. Από Kentucky Fried
>>Chicken (Τηγανιτά Κοτόπουλα Κεντάκι) έγινε KFC. Μπορεί κάποιοι να
>>πουν, Ε και;, απλή συντομογραφία. Αρχικά θεωρήθηκε ότι ήταν λόγω
>>του τρόπου παρασκευής «FRIED»(τηγανιτά).
>>Δεν είναι όμως αυτό. Ο λόγος που μετονομάστηκε σε KFC είναι γιατί
>>δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη λέξη «CHICKEN». Γιατί; Απλά γιατί
>>τα KFC δε χρησιμοποιούν «αληθινά κοτόπουλα». Χρησιμοποιούν γενετικά
>>παραποιημένους οργανισμούς. Αυτά που αποκαλούν «κοτόπουλα»
>>διατηρούνται ζωντανά μέσω διασωληνώσεων στο σώμα τους που
>>διοχετεύουν αίμα και θρεπτικές ουσίες στη δομή τους. Δεν έχουν
>>ράμφη, φτερά ούτε πόδια. Η δομή τους έχει περιοριστεί δραματικά
>>ώστε να περιέχει μόνο κρέας. Αυτό είναι πολύ καλό για τα KFC εφόσον
>>δεν έχουν μεγάλο κόστος παραγωγής. Δεν χρειάζεται να τα
>>ξεπουπουλιάζουν, ή να αφαιρούν ράμφος ούτε πόδια. Η κυβέρνηση τους
>>υπέδειξε να αλλάξουν όλα τα μενού τους έτσι ώστε να μην αναφέρεται
>>πουθενά η λέξη «κοτόπουλο». Αν προσέξετε θα το παρατηρήσετε.
>>Ακούστε και τις διαφημίσεις τους. Δεν θα δείτε ή θα ακούσετε τη
>>λέξη «κοτόπουλο».
>>
>>Αυτή ίσως είναι η σκληρή αλήθεια, που δεν φαίνεται πίσω από τις
>>εταιρείες, που επικρατούν σήμερα έναντι του σκληρού τους
>>ανταγωνισμού. Σε μια κοινωνία που δεν μπαίνει καν στον κόπο, να
>>διαβάσει τι περιέχουν (αναλυτικά) οι συσκευασίες που αγοράζει. Αλλά
>>ακόμα και να διαβάσει δεν ξέρει σε τι μεταφράζονται τα Ε που
>>γράφουν στα ψιλά γράμματα αλλά και πως μπορούν από την άλλη
>>προϊόντα που γράφουν «χωρίς συντηρητικά» να βρίσκονται στο ράφι του
>>καταστήματος και εκτός ψυγείου με μεγάλη διάρκεια ζωής (π.χ. ο
>>τοματοπολτός, οι διάφοροι χυμοί κτλ), ενώ αν πάρουμε τον φυσικό
>>χυμό από ένα πορτοκάλι ή μια ντομάτα δεν θα μπορέσουμε να τον
>>διατηρήσουμε αναλλοίωτο ούτε μια μέρα. Απλά γιατί αυτό που υπάρχει
>>μέσα στην συσκευασία δεν είναι πλέον φυσικό. Ίσως είναι νεκρό και
>>μουμιοποιημένο, ίσως είναι χημικό με μια μικρή αμελητέα ποσότητα
>>από φυσικό προϊόν. Σίγουρα πάντως δεν είναι πλέον φυσικό. Είναι
>>βιομηχανοποιημένο και καλυμμένο πίσω από ωραίες και εντυπωσιακές
>>λέξεις που πιθανών να μην ανταποκρίνονται και να μην χαρακτηρίζουν
>>πλέον το περιεχόμενο.
>>
>>Ναι αλλά δεν ξέρουμε την διαδικασία της βιομηχανοποίησης που
>>συσκευάζει το προϊόν και τα εγγυάται χωρίς συντηρητικά για τόσο
>>μακριά χρονικά διαστήματα...
>>
>>Αυτήν ακριβώς την βιομηχανοποίηση φοβόμαστε και δυστυχώς οι
>>στατιστικές έρχονται να επαληθεύσουν τους φόβους μας. Δηλαδή ενώ
>>σήμερα ένας στους τέσσερις εμφανίζει μιας μορφής καρκίνο τα επόμενα
>>χρόνια σύμφωνα με τις στατιστικές η αλματώδης αύξηση της ασθένειας
>>θα φέρει στην θέση αυτή ένα από τους δύο καθημερινούς ανθρώπους που
>>κυκλοφορούν δίπλα μας, γνωρίζοντας η όχι την ασθένεια που
>>εκκολάπτεται μέσα του. Το ίδιο ισχύει για τις περισσότερες από τις
>>ασθένειες και δυστυχώς κληροδοτούμε ακόμα περισσότερα προβλήματα
>>στις γενιές που ακολουθούν. Μια και η επεξεργασία και τυποποίηση
>>των τροφίμων έχει εφαρμοστεί ραγδαία τα τελευταία χρόνια και
>>κερδίζει συνεχώς έδαφος στις προτιμήσεις του σύγχρονου ανθρώπου, ο
>>οποίος μάχεται για να διατηρήσει τον καταστρεπτικό για κάθε μορφή
>>ζωής σε ολόκληρο τον πλανήτη. Έτσι από τον επιβλαβή δικό μας τρόπο
>>ζωής η αρρώστια μπορεί να εμφανιστεί στα παιδιά μας ή στις επόμενες
>>γενιές ακόμα και μέσα από τα γονίδια που τους κληροδοτούμε -παρά
>>τις ανακοινώσεις, κάθε τόσο, των επιστημόνων και των φαρμακευτικών
>>εταιρειών, για προόδους σε φάρμακα και θεραπείες-.
>>
>>Τα παραπάνω σηματοδοτούν ένα μικρό μόνο μέρος του τι κάνουν οι
>>σημερινές βιομηχανίες για να επιβιώσουν και να αναπτυχθούν, έναντι
>>του αδυσώπητου ανταγωνισμού τους. «αν δεν το κάνουμε εμείς θα το
>>κάνουν οι ανταγωνιστές μας» και ο χορός καλά κρατεί...
>>
>>Έτσι μας μάθανε θα πουν μερικοί. Οι άλλοι φταίνε θα πουν κάποιοι
>>άλλοι κτλ. Όμως η αλήθεια είναι ότι δεν φταίνε αυτοί που μας
>>ξεγελούν, φταίμε εμείς που θέλουμε να ξεγελαστούμε. Όταν γνωρίζουμε
>>τι καύσιμο πρέπει να βάλουμε στο αυτοκίνητο μας και πως πρέπει να
>>το χειριζόμαστε για να λειτουργεί σωστά. Και χειριζόμαστε με
>>περισσή ευκολία, πολύπλοκες ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές
>>όπως ηλεκτρονικούς υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα, ενώ δεν κάνουμε
>>τον κόπο να μάθουμε σωστά και τεκμηριωμένα, πως λειτουργεί και τι
>>καύσιμα πρέπει να βάλουμε σε ότι πολυτιμότερο έχουμε. Στον ίδιο μας
>>τον οργανισμό.
>>
>>Δυστυχώς βλέπουμε τους άλλους να περπατούν δύπλα μας και νομίζουμε
>>ότι είναι υγιείς. Είναι όμως σίγουρα υγιείς ; Ας μιλήσουν οι
>>στατιστικές...
>>
>>Στις Η.Π.Α. σήμερα υπάρχουν περισσότεροι από 12.000.000 γνωστοί
>>διαβητικοί και κάθε 1 λεπτό ανακαλύπτεται κι ένας ακόμη. Η
>>συχνότητα της νόσου φαίνεται να αυξάνει κατά 6% κάθε χρόνο.


>>Στην Ελλάδα μέχρι τώρα έχουμε ήδη τέσσερις πρωτιές και διεκδικούμε
>>ακόμα περισσότερες:
>>
>>Πρώτοι στον κόσμο σε ημερήσια θερμιδική κατανάλωση με 3.825
>>θερμίδες κατά κεφαλή.
>>Πρώτα τα Ελληνόπουλα στην Ευρώπη σε ποσοστό παχυσαρκίας.
>>Πρώτες οι Ελληνίδες στην Ευρώπη είναι πιο παχύσαρκες γυναίκες.
>>Πρώτοι σε εμφράγματα στην Ευρώπη σε ηλικίες κάτω των 40 ετών.
>>
>>* Η αυξημένη πρόσληψη θερμίδων κατά κύριο λόγο σημαίνει κατανάλωση
>>ζωικών λιπαρών, που έχουν άμεση σχέση με τα εμφράγματα και οδήγησαν
>>του νεοέλληνες μέσα σε μια δεκαετία να έχουν αυξήσει το ποσοστό
>>στεφανιαίων νοσημάτων κατά 60%.
>>
>>Χαρακτηριστικό είναι ότι ενώ εμείς εγκαταλείψαμε το παραδοσιακό
>>Ελληνικό διατροφικό μοντέλο που στο παρελθόν έδειχνε του Έλληνες
>>και ιδιαίτερα τους Κρητικούς παγκοσμίως τους υγιέστερους ανθρώπους.
>>¶λλοι λαοί όπως οι Αμερικάνοι και οι Βορειοευρωπαίοι υιοθετούν
>>σταδιακά το διατροφικό μοντέλο που ίσχυε στην Ελλάδα κατά τις
>>προηγούμενες δεκαετίες. Με αποτέλεσμα οι διεθνείς στατιστικές που
>>δείχνουν αύξηση των ασθενειών στους πληθυσμούς, να είναι συχνά
>>πολλαπλάσια στην Ελλάδα.

>>Και άλλες πολλές στατιστικές βλέπουν καθημερινά το φως της
>>δημοσιότητας, γεμίζοντας στήλες περιοδικών και βιβλίων, που όμως
>>δεν διαβάζει κανείς ή δεν τα διαβάζουν αυτοί που θα έπρεπε...
>>
>>Κάντε τον κόπο να ερευνήσετε αν οι ασθένειες και οι ασθενείς
>>αυξάνονται. Αν πληθύνονται και κατακυριεύουν την Γη. Και μετά
>>αναλογισθείτε τι κοινωνία παραλάβαμε και τι κοινωνία παραδίδουμε
>>στα παιδιά μας, τα οποία μάλιστα «μορφώνουμε» (η νομίζουμε ότι
>>μορφώνουμε) όσο μπορούμε καλύτερα και μεταφέρουμε σ' αυτά την
>>ευθύνη για την διόρθωση, αυτών των οποίων όλοι βλέπουμε και
>>παραδεχόμαστε αλλά κανείς δεν διορθώνει.
>>
>>Πηγές:
>>http://www.bsa.gr/com/index/e-natural/default/main_back.asp?mode=show
>><http://www.bsa.gr/com/index/e-natural/default/main_back.asp?mode=show&type=anakalypseis&id=58>
>>&type=anakalypseis&id=58
>>
>>http://www.focusmag.gr/fora/printable-message.rx?oid=28267#msg_28267

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου