Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΣΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ

Η διχοτόμηση του Αιγαίου και η συνδιαχείριση του ελληνικού πλούτου του Αιγαίου κυκλοφορεί συνεχώς σαν φήμη, κάτι που αποτελεί ένδειξη πως πρέπει πλέον να το αναμένουμε. Άλλωστε ο Γιώργος Παπανδρέου μας το δήλωσε ξεκάθαρα, "έχουμε απωλέσει την ελευθερία μας". Να υπενθυμίσω ότι σύμφωνα με τα λεγόμενα του "ηγέτη" της χώρας την εθνική μας κυριαρχία την έχουμε απωλέσει εδώ και μήνες, εξ ου και η παράδοση της χώρας σε ξένους διοικητές.

Προτείνω στις 14 και 15 Μαϊου που ο κ. Ερντογάν θα έρθει, για να παραλάβει τα "κλειδιά" του Αιγαίου, όλοι όσοι ενδιαφέρονται ακόμη για τον τόπο τους να βγάλουν τη σημαία στο μπαλκόνι (δεν είναι ντροπή να αγαπάς τη χώρα σου και την ελευθερία σου - μην ακούτε τους υπαλληλίσκους, αυτή έχουν χάσει την ελευθερία τους εδώ και δεκαετίες, την έχουν πουλήσει στα αφεντικά τους, γι' αυτό και φθονούν τους υπόλοιπους). Επίσης, στις 10 το βράδυ πάλι όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να σβήσουν τα φώτα του σπιτιού τους για μια ώρα, την ώρα της Ελλάδας, όπως χιλιάδες από μας, υπακούοντας στο πρόσταγμα των καναλιών και των διασημοτήτων έκαναν για τη γη. 

Νομίζω πως και "αυτός ο κόσμος ο μικρός ο μέγας" της Ελλάδας αξίζει μια ώρα απ' το χρόνο μας. Ας δείξουμε έστω μ' αυτόν τον απλό, φαινομενικά ασήμαντο τρόπο, την αντίθεσή μας στη δουλεία που μας επιβάλλουν, την αντίθεσή μας στα σχέδιά τους, την αντίθεσή μας στην παραγκώνισή μας από όλες τις μεγάλες αποφάσεις για το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας. Ας δείξουμε την αγάπη μας για τα ακριτικά νησιά του Αιγαίου, για τη Θράκη που θα δοθούν βορά στην απληστία των αφεντικών του πλανήτη και των παλλακίδων τους, και για όσες περιοχές της Ελλάδας μπορεί να ακολουθήσουν και για τους συμπατριώτες μας που ζουν εκεί. Ας δείξουμε για μια φορά πως η αξιοπρέπειά μας δεν είναι αυτή που κουρέλιασαν και κουρελιάζουν οι πολιτικοί μας. Ας δείξουμε ότι αγαπάμε την πατρίδα μας, όχι το ταμείο προς κάλυψη των λωβητούρων των πολιτικών μας. Ας δείξουμε ότι "τα κουρέλια τραγουδάνε ακόμα".

Εγώ θα το κάνω. Άλλωστε εδώ και καιρό έχουμε πένθος, πεθαίνει η Ελλάδα και οι Έλληνες Γιατί η Ελλάδα είναι οι άνθρωποί της, είμαστε όλοι εμείς: τα ελαττώματά της είναι τα δικά μας και οι αρετές της είναι οι δικές μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου