Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

" Σημείο και Μαρτυρία Θεού...? "



Το αεροπλάνο του ιδιοκτήτη της μεγαλύτερης αλυσίδας κλινικών εκτρώσεων των Η.Π.Α.έπεσε σε ένα νεκροταφείο, όπου υπάρχει υψωμένο Μνημείο του αγέννητου παιδιού!?


Αυτή η φωτογραφία, που λήφθηκε από την αυτόπτη μάρτυρα Martha Guidoni με το κινητό της τηλέφωνο, δείχνει το αεροσκάφος να πέφτει στο κοιμητήριο « Τίμιος Σταυρός », νοτίως του Bert Mooney Airport στο Butte της πολιτείας Montana των ΗΠΑ, στις 22 Μαρτίου 2009. Πέθαναν και οι 17 επιβάτες, που κατευθύνονταν για διακοπές για σκι. Το ιδιωτικό αεροπλάνο είχε ξεκινήσει από το Oroville της Καλιφόρνια, λίγο βόρεια του Σαν Φρανσίσκο, για ένα ταξίδι 1.500 χιλιομέτρων προς το Bozeman της Μοντάνα.Μετα την πτώση ενός ιδιωτικού αεροπλάνου σ' ένα κοιμήτηριο της Μοντάνα των Η.Π.Α. στις 22 Μαρτίου 2009, τα Αμερικανικά Μ.Μ.Ε. ανακοίνωσαν τον θάνατο 7 ενηλίκων και 7 παιδιών που επέβαιναν σ' αυτό. Εκείνο που δεν είπαν όμως είναι καποιες λεπτόμερειες, ότι: Το αεροπλάνο ανήκε στον Irving "Bud" Feldcamp, ιδιοκτήτη μιας αλυσίδας κλινικών εκτρώσεων, της "Family Planning Associates" η οποία πραγματοποιεί τις περισσότερες εκτρώσεις στην Αμερική. Το κοιμητήριο στο οποίο έπεσε το αεροπλάνο είναι καθολικό και ονομάζεται "Τίμιος Σταυρός" και εκεί έχει χτιστεί το... Μνημείο του αγέννητου παιδιού όπου μαζεύονται οι πιστοί κάθε Πέμπτη και προσεύχονται για το σταμάτημα του εγκλήματος των εκτρώσεων.


Αυτό το μνημείο φτιάχτηκε εις μνήμην των παιδιών που πέθαναν εξαιτίας των εκτρώσεων...?Εδώ, η εταιρεία του Feldcamp στη διαδικτυακή διαφήμισή της, υπερηφανεύεταιότι είναι πρώτη στην Αμερική στη δολοφονία αγέννητων παιδιών, από το 1969!Μ' αυτή την ιδιωτική αιμοσταγή μεγαλοεπιχείρηση των εκτρώσεων, ο Irving "Bud" Feldcamp μπορούσε να συντηρεί (εκτός των όσων άλλων...) ΚΑΙ ιδιωτικό αεροπλάνο με το οποίο πήγε για διακοπές μαζί με την οικογένειά του στο Yellowstone Club. Σ' αυτό το αεροπορικό δυστύχημα σκοτώθηκαν, εκτός του ιδίου Irving Feldcamp, οι 2 κόρες του, οι 2 γαμπροί του και τα 5 εγγόνια του, μαζί με 4 οικογενειακούς φίλους και τον πιλότο, ο οποίος παρά την πολυετή εμπειρία του στα αεροπλάνα και τις χιλιάδες ώρες πτήσεών του, δεν διεπίστωσε (ώστε να ανακοινώσει από τον ασύρματο) κάποια προηγηθείσα βλάβη, και το αεροπλάνο έπεσε ξαφνικά κατά μυστηριώδη και εντελώς ανεξήγητο τρόπο...


Αυτα τα γεγονότα κατέγραψε ο Gingi Edmonds ένας ακτιβιστής pro-life ο οποίος δίνει μαρτυρία για τη συνάντησή του με την οικογένεια Feldcamp, οπου τους έδειξε εκμαγεία εμβρύων και τους παρακάλεσε για το καλό των παιδιων τους να σταματήσουν αυτή την επιχειρηση με το αίμα των αθώων αγεννήτων παιδιών.
πηγη:http://theotokis.blogspot.com/2009/11/blog-post.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου