Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

Τι ακριβώς συζητήσατε με τον Γκρουέφσκι κεκλεισμένων των θυρών Γιωργάκη;

ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΒΑΛΚΑΝΙΑ

Μακεδονικό Ζήτημα…
…η μικρή "κορυφή"
του πιο μεγάλου "παγόβουνου" στον κόσμο.
Στον χαφιεδισμό και την προδοσία
των σταλινικών κομμάτων των Βαλκανίων
βρίσκεται η ουσία του "μακεδονικού" ζητήματος.
Η τελευταία ευκαιρία των σταλινικών του ΚΚΕ να...

"ξεχρεώσουν" τους Έλληνες.
Τα σταλινικά "αποβράσματα" της περιοχής των Βαλκανίων και προκειμένου μετά την πτώση του "υπαρκτού" ν' αποφύγουν την τιμωρία για τα εγκλήματά τους, έδωσαν στους ισχυρούς αυτού του κόσμου ως αντιπαροχή το σημερινό "μακεδονικό" ζήτημα. Αν αυτό ισχύει, τότε ο Σόρος τι ρόλο παίζει; Αυτός απλά επιβεβαίωσε τον κανόνα, που πάντα θέλει να υπάρχουν σκουλήκια, όπου υπάρχει κοπριά. Δεν έκανε κάτι περίεργο ή πρωτότυπο. Απλά χρηματοδότησε ανθρώπους, οι οποίοι ήθελαν να χρηματοδοτηθούν. Δεν δημιούργησε νέους προδότες. Χρηματοδότησε προδότες, οι οποίοι ήδη υπήρχαν και ήταν πλέον "ορφανοί".
Βλέποντας κάποιος από απόσταση το "μακεδονικό" ζήτημα, νομίζει ότι υπάρχει κάποιο αντικειμενικό πρόβλημα, το οποίο βασανίζει κάποιον λαό, ο οποίος, αναζητώντας το δίκιο του, διαμαρτύρεται. Ο ανύποπτος θεατής, βλέποντας κάποιους να διαδηλώνουν με τόσο πάθος προς πάσα κατεύθυνση και με κάθε μέσο, νομίζει ότι τους πνίγει κάποιο δίκιο. Όμως, τα πράγματα δεν είναι έτσι. Καθόλου έτσι. Αυτοί, οι οποίοι φωνάζουν, είναι συγκεκριμένοι άνθρωποι της εξουσίας και όχι απλός κόσμος. Άνθρωποι, οι οποίοι έχουν πληρωθεί, είτε σε χρήμα είτε σε "είδος".
Θα πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά, για να καταλάβουμε τι ακριβώς συμβαίνει. Θα ξεκινήσουμε από το πλέον βασικό. Πώς βρέθηκε αυτός ο "μακεδονικός" λαός στην περιοχή; Δεν αναζητούμε τις "ρίζες" του πριν από χιλιάδες χρόνια, πράγμα το οποίο φυσιολογικά θα έπρεπε να κάνουμε, λόγω του ότι το όνομα το οποίο διεκδικούν είναι μιας τέτοιας ηλικίας. Εμείς θα περιοριστούμε στα ελάχιστα, ώστε να βρούμε "ίχνη" του δίκιου τους. Θα αναζητήσουμε τις "ρίζες" του λαού αυτού σε ένα χρονικό βάθος, το οποίο είναι αστείο για έναν λαό. Ένα "βάθος", το οποίο θα μπορούσε να "παρακολουθήσει" και μια κοινή οικογένεια ανθρώπων. Μια οικογένεια ανθρώπων μπορεί ν' αποδείξει την ιστορική της ταυτότητα για τρεις γενιές "πίσω". Απλή κοινή οικογένεια μπορεί να βρει τις "ρίζες" της για έναν αιώνα ιστορικού βάθους. Αυτό το ελάχιστο "βάθος" αναζητούμε γι' αυτούς.
Υπήρχε αυτός ο λαός, για παράδειγμα, πριν από έναν αιώνα; Υπήρχε πριν από μισό αιώνα; Οι λαοί δεν "φυτρώνουν" έτσι ξαφνικά. Οι λαοί δεν είναι "σαλιγκάρια", που εμφανίζονται μετά τη "βροχή" της κάθε Νέας Τάξης. Εφόσον οι "Μακεδόνες" σήμερα διεκδικούν τη "διαφορετικότητά" τους μέσα σ' έναν χώρο όπου συνυπήρχαν γνωστοί λαοί για πολλούς αιώνες, θα υπάρχουν στοιχεία, τα οποία θα "πιστοποιούν" την ταυτότητά τους. Απλά πράγματα. Όταν Ισχυρίζεσαι ότι γεννήθηκες και μεγάλωσες σε μια γειτονιά, το αποδεικνύεις ακόμα και με στοιχεία, τα οποία δεν αφορούν τη "γεωγραφία" της. Στοιχεία, τα οποία αφορούν το σχολείο όπου πήγαινες. Στοιχεία, τα οποία αφορούν τη μαμή που σ' έφερε στον κόσμο. Δευτερεύοντα στοιχεία, τα οποία πιστοποιούν τους ισχυρισμούς σου.
διαβάστε τη συνέχεια
εξαιρετικό άρθρο αν και λίγο μακροσκελές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου