Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Το επόμενο βήμα που σχεδιάζει η Wikileaks

Το επόμενο βήμα που σχεδιάζει η Wikileaks είναι να βγάλει στη φόρα "απόρρητα" έγραφα που θα προκαλέσουντο κλείσιμο -όπως ισχυρίζονται- δύο τουλάχιστον μεγάλων τραπεζών των ΗΠΑ, που αλυσιδοτά θα προκαλέσει κατάρρευση και άλλων μεγάλων τραπεζών. Ουσιαστικά το λένε και οι ίδιοι πως θέλουν να προκαλέσουν Bunk Run με τα στοιχεία που θα διαδόσουν. Ποιός θα οφεληθεί από κάτι τέτοιο?

Τι θα γίνει με τους ανθρώπους? Πως θα αγοράσουν τρόφιμα πως θα κινηθούν? Μια τόσο έκρυθμη κατάσταση πολύ εύκολα μπορεί να οδηγήσει στην επιβολή ακόμη και στρατιωτικού νόμου... Και αυτό ακριβώς είναι που επιδιώκεται από την "ελίτ"!!!!

Ακόμη και η  Bunk Run της 7ης Δεκεμβρίου (που προωθεί και ο Μαξ Κάιζερ) μπορεί να οδηγήσει στο ίδιο αποτέλεσμα! Πολύ απλά ΜΗΝ συμμετέχετε!Κακώς δεν το είχαμε προσέξει νωρίτερα, αλλά γενικά ΜΗΝ συμμετέχετε σε δράσεις που έχουν οργανωθεί από ανθρώπους που ΔΕΝ γνωρίζεται και που έχουν μια χροιά επιβολής από άνωθεν προς τους πολλούς! 
Πολύ περισσότερο όταν χρησιμοποιούνται "είδωλα" για να προβληθούν με μαζικότητα. Δώστε το παρόν ΜΟΝΟ σε δράσεις και κινητοποιήσεις που οργανώνετε ΕΣΕΙΣ οι ίδιοι και που γνωρίζεται τα κίνητρα και την ιδέα από πρώτο χέρι!

Προς το παρόν λοιπόν ΟΧΙ στην "Ειρηνική επανάσταση κατά του Τραπεζικού Καρτέλ: Αποσύρετε τα χρήματά σας στις 7 Δεκέμβριου" ΟΧΙ μέχρι να έχουμε κάνει τις δικές μας απαραίτητες διαδικασίες για μια ομαλή μετάβαση σε άλλο υγειές σύστημα. Και πολύ περισσότερο ΟΧΙ τώρα που φαίνεται πως το ΘΕΛΟΥΝ οι δικοί μας δυνάστες! Εξάλλου ποιός έχει χρήματα για να βγάλει?...

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε άρθρο της και η Jane Burgermeister, ο Julian Assange του Wikileaks είπε στο περιοδικό Forbes ότι προγραμματίζει να δημοσιεύσει τα εσωτερικά έγγραφα τράπεζας που θα παρασύρει προς τα κάτω "μία ή δύο" μεγάλες τράπεζες στις ΗΠΑ.

Και η Jane συνεχίζει: 

"Αυτό που παραλείπει να πει είναι ότι, παρασύροντας προς την κατάρρευση μία ή δύο μεγάλες τράπεζες θα παρασύριε επίσης το σύνολο του χρηματοπιστωτικού συστήματος, προκαλώντας μαζικές αναλήψεις και ένα χάος συγκρίσιμο με το 1931. Μια ανεύθυνη έκκληση για ένα "τρέξιμο στις τράπεζες στις 7 Δεκεμβρίου" πραγματοποιούνται επίσης από Μαξ Κάιζερ - ο οποίος είχε όλως τυχαίως δόσει προς πώληση το χώρο του γραφείο του, στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου λίγο πριν την 9η Σεπτεβρίου... (τυχαίο?) - αλλά ο Κάιζερ δεν προειδοποιεί τους ανθρώπους ότι ένα τέτοιο Bank Run θα έχει σαν αποτέλεσμα την άμεση κατάρρευση της οικονομίας, το κλείσιμο των τραπεζών, αφήνοντας τους ανθρώπους χωρίς χρήματα ή τρόφιμα.

Ποιος επωφελείται από μια τέτοια καταστροφή;

Το ευρώ ήδη κατρακυλά με έκτακτη ταχύτητα. Μέσα από αυτό θα μπορούσε να επέλθει η διάσπαση της ευρωζώνης και ακολούθως η διάσπαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και, κατά τη διαδικασία αυτή και η κατάρρευση των αρχιτεκτώνων της -δηλαδή οι ισχυρές τράπεζες και δυναστείες, όπως ο Βασιλικός Οίκος των Κάτω Χωρών (Ολλανδία).

Πολύ πιθανόν όμως το να προωθείται μια μηχανική-τεχνητή οικονομική κατάρρευση (μέσω bank run), προκειμένου να εφαρμόσουν μέτρα έκτακτης ανάγκης, ακόμη και στρατιωτικός νόμος και μπορεί κάλλιστα να είναι ένας τρόπος για να διασωθεί η ευρωζώνης και η Ευρωπαϊκής Ένωσης για τους τραπεζίτες και τις εταιρίες. (Πράγμα που οφελεί μόνο τη Γερμανία ή και τη Γαλλία..)

Είναι πραγματικά ο Assange ένας COINTELPRO πράκτορας που προσπαθεί να παραστήσει πως σηκώνει μια "ψευδή σημαία" του οικονομικού εγκλήματος;

Όποιος βλέπει τις τρέχουσες "αποκαλύψεις" του Wikileaks βρίσκει ως επί το πλείστον «κουτσομπολιά» ή στοιχεία που συχνά βρίσκονται σε mainstream ειδήσεις. Τι το πραγματικά άξιο αναφοράς έχουν και γράφονται άρθρα γι΄αυτά; Γιατί αυτές οι τετριμμένες ειδήσεις βρίσκονται σε όλα τα πρωτοσέλιδα των επιχειρήσεων ελεγχόμενων μέσων μαζικής ενημέρωσης και γιατί προωθούνται από νέα σημεία πώλησης που είναι γνωστό ότι αποτελούν μέρος της επιχείρησης Mockingbird της CIA που ελέγχει τις πληροφορίες που βγαίνουν στη δημοσιότητα;

Επειδή είχα μια γνωριμία που εργάστηκε για το Διεθνή Οργανισμό Ατομικής Ενέργειας στη Βιέννη, που απεστάλη ως άνευ κόστους εμπειρογνώμονας από την κυβέρνηση των ΗΠΑ, γνωρίζω ότι η εκτίμηση είναι ότι το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν είναι πολιτικό και αποτελεί μικρή απειλή. Γιατί δεν διέρρευσε τέτοιο έγγραφο από το Wikileaks;

Το "cable" για τον πυρηνικό αντιδραστήρα προάγει μόνο την ημερήσια διάταξη της παγκοσμιοποίησης, οι οποίοι θέλουν πια πόλεμο στη Μέση Ανατολή. Έδωσαν 'ετσι στα ελεγχόμενα ΜΜΕ μια δικαιολογία για να στρέψουν εκεί το επίκεντρο και να σταματήσουν σχετικά με την κρίση στην ευρωζώνη .

Αποφάσισαν μήπως τώρα αυτοί που ελέγχουν τον Assange να προχωρήσουν ένα βήμα παραπέρα με δεδομένη την ταχύτητα με την οποία επέρχετε διαλεύκανση στην ευρωζώνη; Έχουν αποφασίσει ότι πρέπει να έχουν στρατιωτικό νόμο και γρήγορα; Ποιος είναι σε καλύτερη θέση να εφαρμόσει την "ψευδή σημαία" οικονομικού εγκλήματος από τον Assange, τον οποίο "κυνηγούν" όλες οι κυβερνήσεις, αλλά που ποτέ δεν πιάνουν ή σταματούν; Πώς εξηγείτε οως ο Assange δεν εξέτασε τις συνέπειες που προβλέπει η κατάρρευση μίας ή δύο τραπεζων, φέρνοντας το οικονομικό σύστημα σε αδιέξοδο
όταν δεν έχουν έχουν γίνει προετοιμασίες ;

Και γιατί το περιοδικό Forbes, ύψιστος ειδησεογραφικός δικτυακός τόπος της παγκοσμιοποίησης, δημοσίευει "χαρούμενα" την προειδοποίηση του Assange πως είναι έτοιμος να δώσει στο κοινό δεδομένα που θα προκαλέσουν Βunk Run και κατάρρευση της οικονομίας σε μία ημέρα - προκαλώντας επιβολή νόμων έκτακτης ανάγκης ή ακόμη και στρατιωτικό νόμο?
Διαβάστε περισσότερα για αυτό το οικονομικό έγκλημα του Assange στη διεύθυνση:

http://online.wsj.com/article/SB10001424052748703994904575647180698155858.html?mod=googlenews_wsj

 πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου