Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

ΚΕΡΑΤΕΑ: Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΓΑΖΑ;

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Δύναμη της αστυνομίας είχε στήσει νωρίτερα το δικό της μπλόκο στη διασταύρωση της Λεωφόρου Λαυρίου πρός την πόλη της Κερατέας με το οποίο εμπόδιζε, με την προσχηματική δικαιολογία των κινδύνων κατά της σωματικής ακεραιότητας (από ποιούς άραγε; ), την ελεύθερη πρόσβαση πρός το πρώτο μπλόκο των κατοίκων,παρα τη δήλωση συνεργατών του STOPCARTEL ότι σκοπό είχαν τη διαδικτυακή πληροφόρηση και ενημέρωση..

Οπως αναφέρουν κάτοικοι της Κερατέας η αστυνομία κάνει κάθε προσπάθεια προκειμένου να μην υπάρχει πληροφόρηση από τα σημεία των συγκρούσεων και ιδιαίτερα εικόνας που να αναδεικνύει την ιδιάιτερη βιαιότητα με την οποία αντιμετωπίζονται οι πολίτες απο τις δυνάμεις καταστολής.


Οι μεθοδευμένες αυτές απαγορεύσεις των Αρχών είναι παράνομες,παραβιάζουν το Σύνταγμα και το κατωχυρωμένο διεθνώς δικαίωμα των πολιτών για ελεύθερη διακίνηση ιδεών και πληροφορησης, θυμίζουν δε άλλες εποχές και άλλου είδους καθεστώτα.

Η δημοτική Αρχή Κερατέας θα πρέπει να θέσει άμεσα το ζήτημα της ελεύθερης ροής πληροφόρησης και εικόνας από την περιοχή στην κυβέρνηση, ώστε να εξασφαλιστεί η απροσκοπτη παρουσία των μέσων ενημέρωσης που το επιθυμούν, προκειμένου να ενημερώνονται οι πολίτες σε όλη τη χώρα για τις εξελίξεις στην περιοχή.Δεν θα πρέπει να επιτραπεί η μετατροπή της Κερατέας εκτός απο Κρανίου Τόπο, σε ελληνική Γάζα..



Άγριος ξυλοδαρμός δύο γυναικών στη Κερατέα τα μεσάνυχτα. Οι πολίτες αντιστέκονται στις εργολαβικές μπίζνες της κυβέρνησης-ας τους βοηθήσουμε!
 
 


ΜΕΣΩ… ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ “ΛΙΜΙΤΕΔ” ΠΑΝΕ ΝΑ ΑΣΕΛΓΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ! ΟΛΗ Η ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ!


Posted by olympiada στο Δεκεμβρίου 19, 2010

ΟΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΓΑΠ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΠΟΛΥΣΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ!

Eurobank και Όμιλος Λασκαρίδη (ναι, ναι, της γνωστής ΛΑΜΨΑ) σύστησαν από κοινού ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΛΙΜΙΤΕΔ (ξέρετε, σαν αυτές τις περιβόητες που υποτίθεται ότι κυνηγά το ΣΔΟΕ) και συμμετέχουν στο περιβόητο “έργο” των βαρώνων.

Έτσι, για να μην απορείτε πως εκατοντάδες ασφαλίτες με πολιτικά, άφθονες διμοιρίες χωρίς διακριτικά και κάθε καρυδιάς καρύδι εξαπολύουν πογκρόμ εις βάρος των κατοίκων.

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΕΡΤΑ ΤΩΝ ΜΜ”Ε” ΠΟΥ ΘΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.

Για να καταλάβετε ποιός ο ρόλος του περιβόητου προεκλογικού δείπνου του ΓΑΠ και των βαρώνων…
Η περιβόητη εταιρεία λέγεται: SINDA ENTERPRISES COMPANY LIMITED

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚΟ (2)


Στην προηγούμεννη επιδρομη των γουρουνιών χτύπησαν μια γυναίκα 65 χρονών και πέρασαν στο αντίθετο ρεύμα οπου χτύπησαν και μια κοπέλα η οποια ήταν πεσμένη κάτω.

Δεν προκλήθηκαν για να κάνουν αυτή την επιδρομή.

Οι κάτοικοι, που βρίσκονται αυτή τη στιγμή πάλι στη διασταύρωση του ΒΙΟΠΑ έχοντας απέναντι τους διμοιρίες ματ και το κανονάκι, είδαν τον ματατζή που έκανε όλες αυτές τις βίαιες πράξεις τον οποίο βέβαια φυγάδευσαν οι συνάδελφοί του μέσα σε μια κλούβα και απο εκεί ιχ της ασφάλειας και τον εξαφάνησε.

Επίσης συνέλαβαν δύο άτομα.

Αυτήν την ώρα γίνονται διαπραγματεύσεις για την απελευθέρωση των συλληφθέντων.

http://antixyta.blogspot.com/2010/12/65.html




Το μέρος των κατοίκων πήρε ο Μητροπολίτης Μεσογαίας Νικόλαος σε ότι αφορά τις αντιδράσεις τους για την δημιουργία ΧΥΤΥ στην περιοχή.
Κατά τη συνάντησή του, το μεσημέρι της Κυριακής , με δημάρχους της περιοχής, ο Μητροπολίτης, αφού ενημερώθηκε για το ζήτημα και επισκέφθηκε τον επιλεγμένο χώρο της χωματερής, μίλησε στους κατοίκους, καλώντας τους να συνεχίσουν τον αγώνα τους "για την προστασία του τόπου τους".

Αναφερόμενος στη στάση των ΜΑΤ, εξέφρασε την απορία του, λέγοντας: "Δεν μπορώ να διανοηθώ τόση βία και τόσο έλλειμμα δημοκρατίας".

Ο δήμαρχος Κερατέας Σταύρος Ιατρού υπογράμμισε ότι δεν πρόκειται να καμφθεί στο ελάχιστο "το δίκαιο αγωνιστικό φρόνημα των κατοίκων που αντιδρούν για το σπίτι και την υγεία των παιδιών τους".

Η ένταση συνεχίζεται, με τους κατοίκους να παραμένουν στα οδοφράγματα απέναντι από τις δυνάμεις της Αστυνομίας. Με πέτρες και βόμβες μολότοφ οι μεν, με ειδικό όχημα εκτόξευσης νερού και χημικά οι δε, ξεκινούν τις "εχθροπραξίες" κυρίως τη νύχτα, με αποτέλεσμα τραυματισμούς και επτά συλλήψεις κατοίκων μέχρι στιγμής, από τα επεισόδια του Σαββάτου και της περασμένης Πέμπτης.
orthodoxcollection.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου