Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

ΑΓΑΡΗΝΟΙ, ΣΑΡΑΚΗΝΟΙ, ΤΣΕΤΕΣ, ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ, Ο BARBAROSSA


KAI ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΤΗΣ ΕΞΟΧΟΤΑΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ

Στις Κυκλάδες, οι πόλεις κτίζονταν σε μέρη απόκρημνα και δυσπρόσιτα για λόγους αυτοπροστασίας και επιβίωσης των κατοίκων από εισβολές Αγαρηνών, Σαρακηνών, Τουρκαλβανών, πειρατών, πλιατσικολόγων, Τσετών κλπ. Τον ίδιο ρόλο έπαιζαν και τα κάστρα στις ορεινές περιοχές.

Σήμερα, ο εχθρός που ανοίγει την κερκόπορτα βρίσκεται ΕΝΤΟΣ των τειχών ως εξωτερικός συνεργάτης του στρατολόγου-εισβολέα. Στόχος του η συγκρότηση της κοινωνίας, το ανοσοποιητικό της σύστημα, το δικαίωμα στην αυτοδιάθεση, την αυτοδιοίκηση και την αυτοπροστασία. (εξ ου και "Ιός").

Στρατολογεί άλλοτε πεινασμένους χαμηλών ηθικών αντιστάσεων (αλοίμονο αν όλοι οι πεινασμενοι γινονταν βαποράκια, πουτάνες και φονείς συνταξιουχων) και άλλοτε εγκληματικές και τυχοδιωκτικές φύσεις για να επανδρώσει τις πειρατικές γαλέρες που θα αποκομίσουν τα λάφυρα στην βασίλισσα της Ολλανδίας για την οποία δουλεύουν οι πειρατές και σε θησαυροφυλάκια με ασπρομαυρα πλακάκια.
Την σφαγή της Χίου την έκαναν Τσέτες και την γενοκτονία των Αρμενίων Κούρδοι. Την βρώμικη δουλειά δεν την έκαναν οι Τούρκοι και ο στρατός του Δράμαλη ήταν επανδρωμένος από Αιγυπτίους. Τη Σμύρνη δεν την έκαψαν ντόπιοι Τούρκοι αλλά μεταφερθέντες ξενομερίτες. Τα πογκρόμ της Κωνσταντινούπολης κατά των Ελλήνων έγιναν από μεταφερμένους από την Ανατολία πρόσφορους επί χρήμασι και επί πλιάτσικοις τραμπούκους.

Οι Χριστιανοί Αρβανίτες της Ελλάδας και Arberesh της Ιταλίας κατέφυγαν από την γη τους σε άλλες χώρες για να γλυτώσουν από την μανία των ομόφυλών τους αυτομολημένων στο Ισλάμ Τουρκαλβανών. Τις φάρες δηλαδή που ανέκαθεν συνεργάστηκαν οικειοθελώς με τον εκάστοτε μοχθηρό κατακτητή, από τους Τούρκους και τους Ιταλούς φασίστες μέχρι τους Γερμανούς ναζί και τους Κινεζοκομμουνιστες του Χότζα με αντάλλαγμα το πλιάτσικο, σε χρήμα και σε είδος. Φάρες δηλαδή στις οποίες η κουλτούρα της βίας έχει επιφέρει... γονιδιακή μετάλλαξη.

Χρόνια τώρα η "βασίλισσα της Βρετανίας" και η βασίλισσα των ΗΠΑ στρατολογούν ως πλιατσικολόγους τον παγκόσμιο ηθικό απόπατο και πολιτισμικό κατιμά. Τους καμουφλάρει και τους προωθεί ανακατεμένους με τους απόκληρους και τους απελπισμένους του κόσμου τούτου από την κερκόπορτα του ανθρωπισμού κάποιων υπερανθρώπων.

Το ότι δεν ενδιαφέρονται πραγματικά για τους αναξιοπαθουντες είναι προφανές και από την κτηνώδη οικονομική και εργασιακή εκμετάλλευση και από τις βόμβες που τους πετούν στα κεφάλια στις χώρες τους. Τους είναι χρήσιμοι μόνο ως καμουφλάζ για το πλιάτσικο. Ως κάλυψη για το πλήρωμα της γαλέρας. Είναι οι δούλοι που τραβούν το κουπί την ώρα που οι Αγαρηνοί εξορμούν. Είναι τα άβουλα και τα δύστυχα πιόνια που συμμετέχουν εκόντες-άκοντες στην πολιτισμική μας γενοκτονία με αντάλλαγμα την επιβίωση τους, την ώρα που οι Σαρακηνοί καίνε τη Άνω Σύρα και η υπερατλαντική Αυτού Μεγαλείοτης τρίβει τα χέρια της. Νάναι άραγε τυχαίο που τόσες off shore "ανθρωπιστικές" και "αντιρατσιστικές" οργανώσεις χρηματοδοτούνται αδρά;

Δουλοπάροικοι πάντα υπήρξαν. Και αναλόγως το που και πότε έζησαν αξιώθηκαν μιας καλύτερης και χειρότερης τύχης. Οι Σαρακηνοί όμως και οι πειρατικές γαλέρες, οι εξ επαγγέλματος σφαγείς είναι  ίδιοι παντού και πάντα. Αυτονόητο είναι το δικαίωμα στο να αυτοπροστατευούμε ως κοινωνία και να τους αντιμετωπίσουμε. Αυτό που δεν είναι πλέον σήμερα ευνόητο για πολλούς πάσχοντες από πολιτικό δογματισμό και ιδεοληψία είναι η αυτοπροστασία μας από τους αυτομολημένους θυρωρούς της κερκόπορτας, από τους Εφιάλτες της πολιτισμικής μας αλλοτρίωσης, από τους ανθρώπους της Αυτής Ατλαντικής Μεγαλειότητος (εκ του Άτλαντος, του αδελφου του Προμηθεα) η οποία που αφού ολοκληρωσε το πλιάτσικο στη Γιουγκοσλαυία, τον Καυκασο και τη Βορεια Αφρικη σαλπαρε γι' άλλες "αγορές". Μιας άθλιας σέχτας αυλικών που το μόνο που βρήκε να παρουσιάσει στην Ολυμπιάδα ως απαύγασμα του πολιτισμού που εκπροσωπεί είναι διαβόλοι, τριβόλοι, σοκ και δέος και ο τρόμος στις ψυχές καθηλωμένων στο κρεβάτι παιδιών.

Αρκετά με δαύτους. Η αυτοάμυνα στους προδότες και τους δοσίλογους είναι επιβεβλημένο καθήκον. Πιο επείγον και από την αντιμετώπιση του Μπαρμπαρόσα. Διότι αν εκλείψουν οι δοσίλογοι, οι δουλοπάροικοι αντί διαχειριζόμενοι να αποτελούν μοχλό αποδόμησης, τουναντίον θα ενσωματωθούν σε όλα αυτά που ο πολιτισμός μας πρεσβεύει, όπως έγινε και με όλους τους προηγούμενους, μη φυλετικά Έλληνες, που ξέμειναν στα χώματα αυτά. Από τους δοσίλογους πρέπει να αρχίσει κάποτε το ξεκαθάρισμα αν θέλουμε να επιβιώσουμε ως πολιτισμός. Διότι καλύτερα Έλληνας ακόμα και με σπαστά Ελληνικά παρά Ελληνόφωνη Κυρία επί των Τιμών της Αυτής Εξοχότητος - κα Ρεπούση μου και κύριε Βαλλιανάτε μου.

Ο πολιτισμός αυτός ΔΕΝ ειναι ανθρωπιστική εκπομπή του ΑΝΤ1 που την παρουσιάζει η σύζυγος του καναλάρχη, αμέσως μετά τη Στιγμη της Αληθειας και το Big Brother σε σκηνοθεσία Βορίδη. Κι ας μη ξεχναμε πως δεν πεθαινει κανεις ακριβως από AIDS αλλά από σωρεία ασθενειών αφού πρωτα καταστραφεί το ανοσοποιητικό του σύστημα. Και αλοιμονο σε αυτόν που μολύνει την κοινωνία με τον ιό του AIDS από προθεση.
http://theoprovlitos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου