Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2010

"Ξέρω ότι όλα αυτά τα χρόνια με προσέχει ο Θεός!!"




"Ο Φρεντ Σέλακ είναι ένας Κροάτης δάσκαλος μουσικής. Εν έτι 1962, σε ηλικία 33 ετών, βρίσκεται σε ένα τρένο με προορισμό το Ντουμπρόβινκ. Με ώρα μετά την αναχώρηση η αμαξοστοιχία εκτροχιάζεται και καταδύεται σε ένα παγωμένο ποτάμι.

Ο Σέλακ θα είναι ο μοναδικός επιζών. Έναν χρόνο αργότερα αποφασίζει να επισκεφθεί τη βαριά άρρωστη μητέρα του. Το αεροπλάνα είναι όλα γεμάτα, αλλά πείθει τους υπεύθυνους να τον αφήσουν να... καθίσει έστω στο κενό κάθισμα δίπλα στην αεροσυνοδό. Λίγο πριν από την προσγείωση, ανοίγει η πίσω πόρτα του αεροσκάφους και ο Σέλακ παρασύρεται (μαζί με την αεροσυνοδό) στο κενό.

Όλοι βρίσκουν τραγικό θάνατο κατά την αναγκαστική προσγείωση. Ο Σέλακ προσγειώνεται σε μια θημωνιά και σώζεται (εν αντιθέσει με την αεροσυνοδό). Τρία χρόνια αργότερα το λεωφορείο στο οποίο επιβαίνει ξεφεύγει από την πορεία του και πέφτει σε ακόμη ένα παγωμένο ποτάμι της Νότιας Κροατίας, Ο Σέλακ επιβιώνει, όπως και τη δεκαετία του ΄70, κατά την διάρκεια της οποίας το αυτοκίνητό του τυλίγεται στις φλόγες δύο φορές.
Το 2003 ο Κροάτης με τις επτά ζωές κερδίζει στο Λόττο 1 εκατομμύρια δολάρια και δηλώνει:
"Ξέρω ότι όλα αυτά τα χρόνια με προσέχει ο Θεός!!"

http://troktiko.blogspot.com/2010/01/blog-post_3005.html

1 σχόλιο:

  1. καταρχάς να σας ευχαριστήσουμε που μας περιλαμβάνετε στη λίστα των αγαπημένων σας ιστολογίων..
    επίσης θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως από το νέο έτος έχουμε μετακομίσει στο www.kala-nea.gr συνεπώς μπορείτε να αντικαταστήσετε στην λίστα των ιστολογιών σας το kala-nea.blogspot.com με το www.kala-nea.gr ώστε νa διατηρείται η λίστα σας ενημερωμένη..
    καλή χρονιά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή